Головна » 2020 » Січень » 12 » Депутат-мільйонер Володимир Гевко отримав 39 тис. грн компенсації за житло

Депутат-мільйонер Володимир Гевко отримав 39 тис. грн компенсації за житло

24.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1267
Кілька тижнів тому одразу троє колишніх депутатів отримали підозри за те, що брали компенсацію за житло, хоча не потребували цього. 158 депутатів нинішніх забрали компенсацію за оренду житла в грудні. З погляду закону, вони нічого не порушили. А от з морального боку справи...

До числа народних обранців, яким не вистачає власних заощаджень та зароблених грошей на оренду житла в столиці, потрапив і депутата від округу №167 (Борщівський, Чортківський та Заліщицький райони) Володимир Гевко, член фракції "Слуга народу".

Володимир Гевко ("Слуга Народу"): бізнесмен з Тернополя, який задекларував $115 тисяч та 75 тисяч євро лише у вигляді готівки. Кажуть, зараз валюту міняти не дуже вигідно, тому нехай українці 41,6 тисячами грн допоможуть з орендою житла для пана депутата, написали на сторінці Центру Протидії Корупції в грудні минулого року.

Кілька днів тому оприлюднили новий звіт про витрати з державного бюджету на виплату компенсації для оренди житла або винайму готельного номера.

На цей раз Володимир Гевко, як переконалась редакція "Звістки", знову отримав компенсацію для оренди житла в грудні місяці в сумі 39 600 гривень.

Переглядів: 1267


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: