Головна » 2016 » Листопад » 19 » Депутат від Борщівщини Олег Барна люто ненавидить "Батьківщину" і відмовляєтья помічати проблеми в "БПП"?

Депутат від Борщівщини Олег Барна люто ненавидить "Батьківщину" і відмовляєтья помічати проблеми в "БПП"?

28.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1520
Останні публікації представника Борщівщини в Верховній Раді уже навіть не дивують і не бентежать, Олег Степанович незмінно критикує своїх політичних опонентів та не стримується в своїй писанині: матюки, звинувачення та погрози.

На сьогоднішній день головним ворогом Олега Барни стали однопартійці Юлії Тимошенко і вона сама. Саме "Батьківщину" яскравий представника влади звинувачує в усіх смертних гріхах і проблемах в нашій країні. Політик, який левову частку свого вільного часу проводить в соціальних мережах, ледь не щоночі презентує своїм читачам новий пост, в якому "ділиться наболілим". В останньому з них Олег Степанович відверто заявив, що у випадку, якщо Тимошенко стане президентом, тоді Україна зникне назавжди.

Складається враження, що шановний депутат чи то не помічає, чи відмовляється помічати, що справи в Україні з президенством Петра Порошенка йдуть зовсім не за сценарієм, який нам обіцяв втілити сам Петро Олексійович, коли йшов на вибори лідера країни. Чомусь Барна не "розривається" на Фейсбук, коли депутати з його фракції декларують мільярди гривень готівкових коштів, коли бездарна політика уряду та Національного банку приводить до зубожіння звичайних українців, платіжки лякають і змушують панічно шукати гроші, щоб оплатити рахунки, а генпрокурор Юрій Луценко, колишній голова фракції "БПП", вкотре окунфузився у "справі Новинського". На все це у депутата Барни просто немає часу, адже є значно важливіші події і вороги...

І ще, звинувачуючи Тимошенко в таємних угодах з Путіним, Олег Степанович, схоже на те, забув, як свого часу його партійний вождь Порошенко навідувався в Відень, щоб разом з Кличком зустрітись з путінським апологетом та посіпакою Януковича - Дмитром Фірташем.



Переглядів: 1520


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: