Головна » 2015 » Листопад » 9 » Деревляний змушений буде підтримати Надала

Деревляний змушений буде підтримати Надала

25.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 2
Переглядів: 827
Кілька годин тому на офіційному сайті ВО "Батьківщини" появилась заява, в якій йдеться про взаємній підтримці кандидатів на посади мерів в другому турі та під час формування коаліцій в місцевих радах між ВО "Свобода" та "Батьківщиною".

Подібне рішення стало несподіваним для багатьох, але найбільш прикрим воно, безсумнівно, буде для партії Порошенка, яка сподівалась отримати свою частину "бонусів" від присутності у владі на Тернопільщині.

“Ми об’єднуємо свої зусилля в місцевих радах навколо спільних принципів, основними з яких є – соборність і неподільність України, впровадження реальних реформ, боротьба з корупцією, продовження мораторію на продаж землі сільськогосподарського призначення, захист добровольчого й волонтерського руху, зниження тарифів ЖКГ та підвищення соціальних стандартів”, – сказано у повідомленні.
“Закликаємо інші політичні сили підтримати кандидатів на посади міських голів від демократичного табору та взяти участь у спільній роботі в місцевих радах заради досягнення ідеалів Майдану та розбудови Європейської України” - ось текст заяви з офіційного сайту партії.

Зважаючи на це, у Деревляного, який зовсім не є великим прихильником такого союзу, просто не залишається вибору, як піти на домовленості з Надалом і його однопартійцями.
Переглядів: 827


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: