Головна » 2016 » Грудень » 8 » Дерибан землі по-борщівськи: гектари землі міста близьким і рідним депутатів

Дерибан землі по-борщівськи: гектари землі міста близьким і рідним депутатів

19.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 2199
Окремі борщівські депутати могли б з гідністю закінчити свою каденцію і йти на вибори громади з чистим сумлінням, якби не зажерливість і бажання розжитись за рахунок цієї самої громади. Усі здобутки і досягнення цієї каденції можуть бути перекреслені тільки за кілька хвилин - час, за який депутати віддадуть народну землю цим самим "народним" обранцям.

Найбільш лякаючим для борщівського люду є наявність в порядку денному останньої сесії питання виділення земельної ділянки площею 2 гектари рідному брату діючого депутата від "Блоку Петра Порошенка" Ростислава Чубака - Чубаку Арсену, а також його близькому другу - полісмену Петру Пижівському, якому також хочуть вділити 2 га. родючої борщівської земельки, яка хоч і знаходиться за межами міста, але яка з утворенням нової громади може стати власністю усіх її мешканців.

Головне, що у депутатів усе може вдатись, адже згадуваний Ростислав Чубак є членом коаліції, в яку входять депутати від "БПП", партій "УКРОП", "Радикальної партії Ляшка", "Української Галицької партії" та "Народного контролю", які завжди і у всьому підтримували один одного і завжди голосували одностайно. Схоже на те, що в останній раз багато хто з них може "віддячити" своєму товаришу і Борщів одним махов втратить 4 га. землі.

В той час, як Олег Барна всіляко агітує за кандидата від партії влади "БПП" Віктора Голубця, він чомусь навідріз відмовляється контролювати своїх однопартійців і їхні бажання, хоча частенько навідується з візитами в Борщівський край, щоб "присоромити" активістів та політичних конкурентів з "Батьківщини" чи "Свободи", а згодом ще й попередити, що "Самопоміч" обов'язково закидає Борщів "львівським сміттям".

Крім цього, сьогодні депутати можуть одним махом поставит хрест на відродженні цукрового заводу, віддавши 30 гектарів землі підприємства загадковому інвестору, який обіцяє "золоті гори" громаді. Фактично, таким рішення відновлення цукрової галузі на Борщівщині стане неможливим, адже залишившись без землі, завод просто не зможе функціонувати.

Переглядів: 2199


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: