Головна » 2017 » Квітень » 26 » Діти з Борщівщини підкорили Влада Яму

Діти з Борщівщини підкорили Влада Яму

19.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 3800
Паралельно із відкриттям туристичного сезону у Кам’янці-Подільському 21-23 квітня проходив Всеукраїнський фестиваль-конкурс мистецтв "Перлина Поділля".

Мета фестивалю: пошук, виявлення і заохочення талантів у всіх видах естрадних мистецтв, просування кращих з них на найпрестижніші майданчики і телеканали країни, популяризація сучасної української пісні серед дітей та молоді України та за її межами, популяризація та впровадження новітніх форм музичного естрадного мистецтва, естетичний та духовний розвиток молодого покоління, залучення меценатів та спонсорів до підтримки творчої молоді.

Участь у всеукраїнському фестивалі-конкурсі взяли 1480 учасників з 18 областей України: тут і творчі колективи, і солісти, ансамблі всіх жанрів і напрямів, дитячі та молодіжні студії та театри моди, а також дитячо-юнацькі, молодіжні, студентські театральні колективи.

Цього року оцінювали учасників український танцівник, суддя телевізійних проектів «Танцюють всі» та «Україна має талант» Влад Яма, україно-венесуельський хореограф та співак, засновник шоу-балету «Rumbero's» Амадор Лопес, учасник шоу «Х-фактора» Роман Веремейчик, учасник прем’єрного шоу «Голос країни», золотий голос Грузії в Україні Шмагі Тагіашвілі та організатор фестивалю Віта Савінська.

У Кам’янці-Подільському діти з Борщівського району вкотре підтвердили, що вони дуже талановиті та здібні, а їхні наставники здатні привести своїх вихованців до успіху та справді вкладають в них свою душу.

Лауреатам стали вихованці Скала-Подільської дитячої музичної школи, які завоювали друге місце на престижному конкурсі, чим не аби як порадували своїх батьків, друзів та творчого керівника Руслану Коцемір.











Переглядів: 3800


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: