Головна » 2016 » Листопад » 9 » Діти з Борщівщини взяли участь в наймасовішому патріотичному таборі

Діти з Борщівщини взяли участь в наймасовішому патріотичному таборі

18.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 2
Переглядів: 1298
З 3 по 6 листопада у Теребовлі відбувся наймасовіший за всю історію тернопільського Соколу та найбільший в Україні осінній табір під назвою «Листопадовий зрив».

Загальна кількість учасників становила близько 180 осіб, з яких понад 40 осіб презентували Борщівщину.

Основною метою проведення військово-вишкільного табору насамперед є плекання міцного духу та націоналістичного світогляду молоді, фізичне та спортивне вдосконалення, вшанування пам’яті героїв визвольних змагань та героїв-сучасників, а також опанування військових навиків. Табір організований ВГО «Сокіл» спільно з ВО «Свобода». Участь молоді Борщівщини у таборі стала відправною точкою на шляху до створення осередку «Соколу» й у нашому районі. Адже дуже важливою є сьогодні просвітницька праця для відродження ідеї нації, щоб сконсолідувати навколо свідому українську молодь.

Організація «Сокіл», побудована на традиціях боротьби націоналістичного руху попередніх поколінь, ставить собі за мету побудову нового суспільства та нової держави. Одна з головних цілей «Соколу» на сьогодні – різнобічний вишкіл молоді з метою виховання кадрів для майбутньої Української Самостійної Соборної Держави, котру ще слід здобути націоналістам сучасності, очоливши повстання еліт супроти повстання мас.



Джерело: ТернопільНаживо
Переглядів: 1298


Коментарі

0
2 Sashko   [Материал]
Джерело вказане в кінці матеріалу, будьте уважніші. У випадку, якщо портал "Тернопіль" "позичив" ваш матеріал, тоді претензії не до нас. Вибачте.

0
1 Яворська Христина   [Материал]
Ех, журналісти, ані посилання, ані дозволу на "переписування"!!! Несолідно.

Имя *:
Email *:
Код *: