Головна » 2017 » Серпень » 3 » Діти з охопленого війною Донбасу приїхали відпочивати в Борщів

Діти з охопленого війною Донбасу приїхали відпочивати в Борщів

29.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1622
35 дітей віком від 9 до 15 років, які приїхали з зони АТО на відпочинок на Борщівщині. Діти живуть на лінії розмежування, у центрі бойових дій. Сім'ї багатьох цих дітей через війну залишилися без рідних домівок.

Зокрема сіл: Степне - Волноваського району, Новомихайлівки - Мар'їнського району та з Марі'їнки. Діти відпочиватимуть у таборі “Лісова пісня” аж до 24 серпня. Для них підготовлена програма оздоровлення та відпочинку, у тому числі екскурсії по області. Все за рахунок обласного бюджету.

- Ми вже вдруге до вас приїжджаємо відпочити, - розповідає сільський голова Новомихайлівки Ніна Нестеренко. - Як тільки ваша ОДА нас цього разу запросила, діти без вагань погодилися їхати знову на відпочинок на Тернопільщину. Молоді люди приїхали розвіятись і побачити красу вашого краю.

- Сьогодні сім'ї дітей живуть на лінії вогню, - каже сільський голова. - Ці діти кожного дня живуть в тій біді та розрусі, яку принесла війна. Сім'ї багатьох з них залишилися без рідних домівок, оскільки їх просто розбомбили ворожі снаряди.



Джерело: 20хвилин
Переглядів: 1622


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: