Головна » 2021 » Грудень » 3 » Дівчинці з Борщева зібрали необхідну суму на вартісну операцію

Дівчинці з Борщева зібрали необхідну суму на вартісну операцію

27.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1120
Наприкінці жовтня "Звістка" писала про терміновий збір коштів на складну операцію для юної борщів'янки Діани Назаревич, у якої медики діагностували серйозні проблеми зі здоров'ям, вирішити які здатне лишень оперативне втручання.

На момент публікації, як розповіла редакції рідна сестра 14-річної Діани Марія, сім'ї не вистачало на проведення операції більше 90 тисяч гривень.

І от сьогодні мама дівчинки Іванка Цапрук у своєму дописі в соцмережі подякувала усім небайдужим благодійникам і повідомила, що необхідну суму вдалося зібрати.

"Шановні краяни! Від імені нашої донечки Діанки та всієї сім'ї,щиро дякуємо Вам,хто відгукнувся і не залишив нас на одинці з бідою,що несподівано постукала у двері нашого дому. Завдяки Вам зібрано кошти на лікування.Ще раз велика дяка Вам за чуйність та милосердя.Бажаю благословення ,достатку, родинного тепла та міцного здоров'я за Вашу допомогу.Низький уклін Вам!",- написала мама Діани.

За словами мами Діанки, з якою редакція "Звістки" щойно поспілкувалася, операцію заплановано провести 10 грудня. Зараз всі рідні, як і 14-річна Діанка, дуже хвилюються і просять небайдужих молитись за щасливе проведення оперативного втручання та якнайскоріше одужання.
Переглядів: 1120


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: