Головна » 2021 » Травень » 5 » Для жителів Тернопільщини змінили ціну на газ: нові тарифи

Для жителів Тернопільщини змінили ціну на газ: нові тарифи

25.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1772
Керівництво компанії «Газпостач» продовжує переговори із ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг» щодо зниження річного тарифу та отримання доступу на рівних умовах всіх постачальників природного газу. Так, завдяки перемовинам з постачальником вартість газу для жителів Тернопільщини у травні становить не 9,90 грн за кубометр, а 8,99.

“Як могли помітити наші споживачі у розділі «Тарифи» на офіційному сайті компанії «Газпостач», у межах тарифів «Річний» та «Місячний» прогнозувалася ціна у розмірі 9.90 гривень за 1 метр кубічний. Завдяки наполегливій позиції керівництва компанії «Газпостач» та бажанню забезпечити найбільш вигідний тариф для наших споживачів маємо перші результати. Після тривалих і непростих перемовин нам вдалося досягти зниження вартості до позначки 8 .99 гривень за 1 метр кубічний у межах тарифів «Річний» та «Місячний». Саме такою буде вартість природного газу для клієнтів компанії «Газпостач» у травні 2021 року. Перемовини ще тривають, і, сподіваємося, надалі отримаємо можливість надавати послугу нашим споживачам ще за нижчою ціною”- повідомляє ДП “ГАЗПОСТАЧ” ТОВ “ТЕРНОПІЛЬМІСЬКГАЗ”.

Зазначимо, ціна на природний газ для побутових споживачів у квітні 2021 складає 6,99 гривень за 1 метр кубічний.

Нагадаємо, 7 квітня Нацкомісія з тарифів (НКРЕКП) на засіданні затвердила річний газовий тариф – з 1 травня його введуть за замовчуванням для усіх споживачів. Про це повідомила пресслужба регулятора. Зазначається, що таке рішення убезпечить побутових споживачів від цінових коливань на ринку природного газу. Протягом року вони матимуть змогу споживати природний газ за фіксованою ціною, яка буде пропонуватися постачальниками та діятиме у період з 01 травня поточного року по 30 квітня наступного року.

ДП “ГАЗПОСТАЧ” ТОВ “ТЕРНОПІЛЬМІСЬКГАЗ” оприлюднив “Тариф «Річний»” на блакитне паливо для населення – 9,90 грн за кубометр газу.

У той же час газопостачальна компанія «Нафтогаз України» опублікувала свій річний тариф на газ. Вартість блакитного палива з 1 травня цього року і до 30 квітня 2022 року складе 7,96 гривні за метр кубічний, замість теперішніх 6,99.

Довідково: для більш детальної інформації за вашою адресою ви можете звернутися у центр обслуговування споживачів, який працює за адресою м.Тернопіль, вул. Г.Коллонтая, буд.2, приміщення «А» ( вхід зі сторони вул. Князя Острозького).

Прийом відвідувачів проводиться за умови дотримання карантинних вимог. Як правильно оформити заяву та інші деталі можна уточнити в контакт-центрі за номерами телефонів 0352-51-95-95, 096-104-2-104, 050-104-2-104 з 8:00 год до 17:00 год з понеділка по четвер, в п’ятницю з 8:00год до 16:00 год.
Переглядів: 1772


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: