Головна » 2015 » Листопад » 16 » Дмитро Фірташ підозрюється в серії злочинів

Дмитро Фірташ підозрюється в серії злочинів

19.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 828
Проти одного із самих впливових українських олігархів часів Януковича, якого багато хто небезпідставно звинувачує в причетності до розкрадання країни та підтримці кривавого режиму, Дмитра Фірташа, уродженця села Синьків, що в Заліщицькому районі, відкрито два кримінальні провадження. Тому, власне кажучи, Фірташа й виклають на допит співробітники МВС.

Про це стало відомо від міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, який заявив, що олігарха-втікача підозрюють в цілому ряді злочинів, серед яких борг компанії Ostchem “Нафтогазу” в розмірі 5,7 мільярда гривень, а також несплата грошей за 11 мільярдів кубів газу, про яких неодноразово писали провідні ЗМІ країни.

Зараз Фірташ знаходиться в Австрії, але він сам неодноразово заявляв, що планує повернутись. Схоже на те, що тепер йому доведеться ще раз подумати.

В той самий час хочеться зауважити, що, швидше за все, олігарх залишеться безкарним. Тим більше, якщо враховуючи його свідчення в австрійському суді і те, наскільки тісно він згодом співпрацював з Кличком і самим Порошенком.
Переглядів: 828


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: