Головна » 2021 » Березень » 24 » Дочекались: на Тернопільщину вже йде весна

Дочекались: на Тернопільщину вже йде весна

19.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1024
Нарешті зимові холоди відступають. На Тернопільщині на зміну снігопадам і прохолодній похмурій погоді прийде справжня весна.

З вихідних у краї температурні показники підвищуватимуться до 14 градусів вище нуля. Температурні показники почнуть поступово підвищуватися із 25 березня.А от найближчі прогнози синоптиків менш оптимістичні. Середа у краї буде холодною.

“24-го березня краще дивитися на Західну Європу, де температура повітря буде такою, якої дуже вже хочеться. Проте поки що в більшості областей України весна йде поступово, і явно повільнувато. У середу максимально протягом дня передбачається +2+6 градусів, а найближчої ночі навіть із морозами. Періодичний сніг та мокрий сніг ймовірний практично повсюди в Україні. Потепліє, хоча й не істотно, в кінці тижня. Тому гріємося приємними враженнями від спогадів про погоду, яку хто любить, і мріємо про більше тепла й сонечка”, – зазначає синоптик Наталка Діденко.

Отже, необхідно набратися терпіння і перечекати холоди. Вже вихідними можна буде насолоджуватися приємними весняними променями.

0352
Переглядів: 1024


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: