Головна » 2017 » Серпень » 27 » Дорога в Борщеві, ремонт якої завершився кілька тижнів тому, вражає та шокує (ФОТО)

Дорога в Борщеві, ремонт якої завершився кілька тижнів тому, вражає та шокує (ФОТО)

10.05.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 2545
Ніяких мільйонів та мільярдів гривень не вистачить нашій владі на ремонт доріг, якщо окремі представники цієї самої влади не навчаться відповідально та ретельно виконувати покладені на них обов'язки.

Не встигли мешканці Борщева потішитись ремонтом багатостраждальної вулиці Нічлави, яка довгі роки перебувала у жалюгідному стані, як настало гірке розчарування і розуміння, що деяким можновладцям, які перед виборам б'ють себе у груди, розповідаючи, які вони господарники і як дбають про людей, краще взагалі не лізти у цю саму господарку.

Але найгірше, що ніхто з тих, хто повинен нести відповідальність за настільки халатне використання наших з вами грошей, не збирається і не хоче відповідати за таке ганебне "розбазарювання" людських і державних коштів.

Створена нещодавно депутатська комісія оприлюднила кричущий факт того, як витрачають людські гроші на не зовсім якісний ремонт доріг, якщо усе це взагалі можна назвати ремонтом.

"Вулиця Нічлава, здана, якщо не помиляюсь, минулого тижня, на фото внизу. Верхній шар асфальту без перебільшень вибивається взуттям, решітки для стічних вод закатані асфальтом, тротуари, які мали бути укріплені, залишились такими лише на папері проекту. Такого тупого марнування бюджетних коштів годі уявити. А найгірше те, що коли ми вказали на всі недоліки під час сесійного засідання, до нас кричали, декого намагались навіть шантажувати бізнесовими питаннями, але жодної конкретної пропозиції щодо вирішення питання ми так і не отримали ні від спікера ради - голови міста, ні від жодного працівника апарату. Закрадається підозра, що таке бурхливе несприйняття об'єктивної критики викликане не просто образою, а хорошими тіньовими заробітками!",- написала на власній сторінці депутат міськради від ВО "Свобода" Христина Яворська.

Варто відзначити, що питання цієї дороги особливо бурхливо обговорювали на минулій сесії міської ради, але домогтися конкретної відповіді стосовно відповідальності виконавця такого "ремонту" від мера Івана Кобилянського не змогли ні Мирослава Галяс, голова вищезгаданої комісії, ні Роман Домітряк, член профільної постійної комісії міської ради, ні інші представники депутатського корпусу.





Переглядів: 2545


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: