Головна » 2017 » Березень » 29 » Дорога в Скалі-Подільській, капітально відремонтована кілька місяців тому, вкривається ямами

Дорога в Скалі-Подільській, капітально відремонтована кілька місяців тому, вкривається ямами

25.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 1
Переглядів: 2423
Чи то у наших чиновників в крові небажання нормально виконувати свою роботу, а можливо просто немає кому контролювати їх діяльність, але точно можна сказати одне - тринькати людські гроші вони вміють і роблять це систематично.

Чого тільки вартий капітальний ремонт частини вулиці Грушевського в селищі Скала-Подільська, на який було витрачено більше 1,1 мільйона бюджетних гривень.

Ще в грудні минулого року, коли ремонтні роботи тільки розпочались і дорожники взялись за наведення ладу на цій ділянці, місцеві мешканці висловлювали нерозуміння і обурення тим, що ремонт проводиться не в літню пору, а саме на початку зими, коли температура повітря опустилась до мінусової позначки і ледь не кожного дня падають дощі. Але ж хіба здатна погода зупинити процес, коли потрібно "освоїти" мільйон гривень?!

Минуло майже 4 місяці після завершення робіт і уже сьогодні стає зрозумілим, що нічим добрим такий ремонт закінчитись не може. Особливо, якщо робити його похапцем. Адже не можуть на якісно зробленій дорозі через якихось 3-4 місяці появлятись вибоїни, а бордюри розлізлись в різні боки. От тільки хто відповість за все це і коли уже вітчизняні посадовці та чиновники навчаться не розкидатись народними грошима, а використовувати наявні бюджетні кошти з розумом і усвідомленням, що за свою халатність можна поплатитись?















Фото: Юрій Маковський
Переглядів: 2423


Коментарі

0
1 Віталій   [Материал]
Бардюри бачу майстер клав

Имя *:
Email *:
Код *: