Головна » 2019 » Серпень » 28 » Довірливого мешканця Борщівщини ошукали на 49 тисяч гривень

Довірливого мешканця Борщівщини ошукали на 49 тисяч гривень

20.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1520
Чималу суму з картки втратив 47-річний мешканець селища Скала-Подільська на Борщівщині. Псевдопрацівник банку вже за класичною шахрайською схемою зняв увесь залишок з картки.

До чоловіка зателефонував нібито працівник служби безпеки банку. Стривожив клієнта, що з його рахунку намагалися зняти гроші, тож необхідно поновити усі захисні дані. Чоловік надав незнайомцю усі старі відомості, аби створити нові. Однак вже незабаром смс-повідомлення поінформувало, що з рахунку знято 49 тисяч.

Ошелешений скалатчанин ще спробував зателефонувати на номер, з якого дзвонив псевдопрацівник, однак той вже був недоступним в мережі. Довелося йти в поліцію, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області. До поліцейських продовжують надходити звернення краян про крадіжки з банківських карток.

Мешканці Тернопільщини не зважають на застереження та потрапляють на гачок аферистів. У поліції нагадують – не довіряйте незнайомим людям! Банк ніколи не запитуватиме у клієнта персональну інформацію, тож ні в якому разі не надавайте дані своєї картки людині, що представилася співробітником вашого банку, а тим паче покупцям чи продавцям інтернет-сайтів.

У випадку, коли до вас телефонують допомогти перевести гроші, збільшити строк дії картки, і при цьому вимагають захисні дані чи коди доступу.

Переглядів: 1520


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: