Головна » 2020 » Січень » 11 » Дві дівчини з Борщівщини, які росли без батьків, отримали гроші на омріяне житло

Дві дівчини з Борщівщини, які росли без батьків, отримали гроші на омріяне житло

27.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 3229
Завдяки виділенню коштів з державного бюджету 17 жителів Тернопільщини, які мають статус дитини-сироти, дитини позбавленої батьківського піклування, або осіб з їх числа, отримали кошти на придбання житла.

Як розповіла редакції "Звістки" Оксана Поп'юк, яка працює в Управлінні соцзахисту населення Борщівської РДА і безпосередньо займалась цією проблематикою, цього року завдяки державній програмі двоє дівчат з сіл Пилипче та Сапогів отримали компенсацію на придбання житла в сумі 344000 тис грн. кожна. Разом з начальником управління Любов Морозко була проведена колосальна робота, вони були з дівчатами на зв'язку 24/7, надавали усю правову допомогу.

Крім того, Оксана додала, що у 2020 році планується подальша робота з виплати компенсацій дітям-сиротам, дітям позбавлених батьківського піклування та особам з їх числа.

Одна з дівчат, з якою "Звістці" також вдалось поспілкуватись, не приховує радості та вдячності. За словами Оксани Ношки, коли їй повідомили цю новину, вона була шокована. Спочатку не повірила, подумала: невже мені пощастить? Більше місяця їздили шукали житло, було багато розчарувань. Вже навіть думали, що нічого не найдем і все пропаде... І ми все таки знайшли квартиру... Вже скільки часу пройшло, але досі невіриться, що є в мене омріяна квартира...Тому я дуже вдячна Любові Морозко та Оксані Поп'юк, без яких не встигла б придбати квартиру!
Переглядів: 3229


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: