Головна » 2020 » Березень » 9 » Екс-мер Борщева разом з колегами-дипломатами вшанував память Тараса Шевченка в столиці Білорусі

Екс-мер Борщева разом з колегами-дипломатами вшанував память Тараса Шевченка в столиці Білорусі

24.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1781
Колишній міський голова Борщева Іван Башняк, який уже кілька років працює на посаді Першого секретаря в Посольстві України в Республіці Білорусь, спільно з представниками дипломатичного корпусу та української громади взяв участь в урочистостях з нагоди відзначення 206-ї річниці від дня народження Тараса Шевченка.

Представниками української громади, місцева молодь та співробітники Посольства зібралися у Мінську біля пам'ятника Великому Кобзарю для вшанування його пам'яті 6 березня.


А днем раніше урочистий захід присвячений пам'яті Великого Кобзаря відбувся у Державному літературному музеї Янкі Купали (м. Мінськ). Гості заходу мали можливість почути вірші та пісні на твори Тараса Шевченка у виконанні співробітників Посольства України в Республіці Білорусь, білоруських студентів та школярів, а також творчих колективів української діаспори Білорусі, повідомляє прес-служба Посольства України в Республіці Білорусь.

Переглядів: 1781


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: