Головна » 2016 » Червень » 10 » Футбол Франція - Румунія 10 червня (Пряма трансляція матчу)

Футбол Франція - Румунія 10 червня (Пряма трансляція матчу)

29.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1155
З сьогоднішнього дня погляди мільйонів футбольних фанатів та шанувальників спорту будуть прикуті до Франції, на полях якої на протязі кількох тижнів будуть зустрічатись самі сильні національні збірні Старого світу. Хвилюючі години чекають і на українських вболівальників.

Відкриється футбольний турнір зустріччю господарів Євро 2016 - Франції та збірної Румунії, які зустрінуться на стадіоні "Стад де Франс", щоб визначити кращих.

На поле французи вийдуть не тільки в якості господарів турніру, а й фаворитів зустрічі. Маючи в арсеналі першокласних футболістів світового рівня, шалену підтримку рідних трибун і безмежну мотивацію, підопічні Дідьє Дешама мають всі шанси перемогти у сьогоднішньому матчі.

Звісна річ, Ангел Йордэнеску та його команда мають шанси також продемонструвати класний футбол і можуть заробити в цій зустрічі очки, але для цього румунам доведеться не аби як постаратись.

Дивитись онлайн трансляцію футбольного поєдинку Франція - Румунія можна буде у нас на порталі в 21:40 за київським часом.

Переглядів: 1155


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: