Головна » 2017 » Вересень » 21 » Футболісти з Борщівщини зіграли внічию з суперниками з Тернополя

Футболісти з Борщівщини зіграли внічию з суперниками з Тернополя

28.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1212
Вчора, 20 вересня, в останньому матчі 18-го туру першої обласної ліги ФК "Тернопіль-Педліцей" та "Скала-Айва" зі Скали-Подільської зіграли внічию – 1:1.

На старті матчу гості зуміли відзначитися. Центральний оборонець ліцеїстів Сергій Лис не зіграв як слід зі своїм гравцем і Владислав Тимощук відкрив рахунок у матчі (0:1). Господарі поля відігралися ближче до 20-ї хвилини. Ліберо ФК "Тернопіль-Педліцей" Юрій Савка потужно пробив з середньої відстані. Кіпер "Скали-Айви" Іван Звіжинський відбив м’яча перед собою, але тут як тут опинився Володимир Подлецький, який з близької відстані переправив м’яча у ворота (1:1).

Загалом, якщо в першому таймі незначну перевагу мали ліцеїсти, які створили кілька нагод, щоб відзначитися ще не одним голом, то після перерви вже більш гостро діяли гості. І лише не вдалі їх дії у завершальній стадії атак та вдала гра кіпера ФК "Тернопіль-Педліцей" Юрія Чуби не дозволила команді зі Скали-Подільської святкувати виїзну перемогу.

Перша ліга. 18 тур

ФК "Тернопіль-Педліцей" – "Скала-Айва" (Скала-Подільська) – 1:1 (1:1)

20 вересня. Тернопіль. Стадіон "Педуніверситет". 100 гл. +19 град.

Арбітр: Володимир Ясюченя (Тернопіль), асистенти – Артем Карапетян (Тернопіль), Олег Бочач (Тернопіль).

Делегат-спостерігач: Ярослав Боднар (Тернопіль).

ФК "Тернопіль-Педліцей": Чуба, Савка, Лис, Шимчишин, Дорик (Нога, 76), Подлецький (Шевчук, 87), Волохатий-к, Романішин (Щебивовк, 52), Римар, Параїл, Дутчук.

"Скала-Айва": Звіжинський, Клапоущак, Атаманчук, Черепій-5, Зубик, Войчишин, Тимощук, Чепесюк (Ганджула, 17), С. Павлюк, Чесник, Вадовський.

Голи: В. Тимощук (3), В. Подлецький (19).

Попереджений: М. Дорик (65).



Джерело: ФФТО
Переглядів: 1212


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: