Головна » 2018 » Листопад » 20 » Футболісти з Борщівщини звинуватили чиновників обласної Федерації футболу в хабарництві

Футболісти з Борщівщини звинуватили чиновників обласної Федерації футболу в хабарництві

27.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 2037
Відсвяткувавши вихід з групи та потрапляння в вісімку найсильніших клубів, які беруть участь у розіграші Ліги Чемпіонів Тернопільщини, гравці команди «Галичина» (Мушкатівка-Слобідка) могли б впевнено готуватись до наступних футбольних баталій, якби не воля чиновників обласної Федерації футболу, які одним розчерком пера поставили хрест на усіх надіях спортсменів з Борщівщини.



Учора, на офіційному порталі Федерації футболу Тернопільської області з'явилось скандальне рішення кваліфікаційно-дисциплінарної комісії, згідно з яким було анульовано результати двох попередніх матчів команди з Борщівщини та автоматично зараховано дві технічні поразки.



Таке рішення члени КДК прийняли після отримання скарги від аутсайдера групи - команди «Галичина» (Нараїв), яка у цьогорічному розіграші Ліги Чемпіонів продемонструвала неймовірно низькі результати і за 4 матчі здобула тільки одне очко. Щоб врятуватись від ганебного вильоту з групи, представники «Галичина» (Нараїв) і надіслали скаргу на своїх суперників, яку дуже швидко і "ретельно" вивчили обласні чиновники Федерації футболу та винесли резонасне та безпрецендентне рішення - анулювати результати відразу 2 матчів та визнати переможцем у них саме команду з Нараїва.

Завдяки такому рішенню прямий конкурент клубу з Нараїва вибув з Ліги Чемпіонів, а аутсайдер, у якого не було жодних шансів пройти далі, завдяки підтримці чиновників дістався бажаної мети.

Свою оцінку діям кваліфікаційно-дисциплінарної комісії дали представники клубу «Галичина» (Мушкатівка-Слобідка):



Як прокоментував "Звістці" ситуацію представник команди «Галичина» (Мушкатівка-Слобідка), Василь Крочак дійсно не потрапив у заявку на матч проти клубу з Бережанського району, але настільки суворе рішення є необґрунтованим і упередженим, адже до цього за бережанців грало ледь не три різних склади футболістів і жодних дисциплінарних рішень по цьому факту обласні керівники не приймали і закривали очі на усі порушення.
Переглядів: 2037


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: