Головна » 2017 » Вересень » 11 » "Футбольні вихідні" борщівських спортсменів: дві перемоги та одна поразка

"Футбольні вихідні" борщівських спортсменів: дві перемоги та одна поразка

26.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1577
Учора, 10 вересня, у обласному футболі проведено чотири поєдинки, один – у вищій лізі і три – у першій.

У першій лізі команда з Борщівського району «Скала-Айва» (Скала-Подільська) зіграла виїзний матч з командою зі Скалата. Зустріч завершилась впевненою перемогою футболістів з Борщівщини.



ФК «Скалат» – «Скала-Айва» (Скала-Подільська) – 0:3 (0:2)

Голи у ворота суперників забили О. Кеня (12), В. Войчишин (35) та В. Тимощук (79).

Приємним у всіх відношеннях став і перший матч обласної дитячо-юнацької футбольної ліги, який відбувся 8 вересня. Сильнішими у протистоянні команд з Заліщик та Борщева виявились юнаки нашої ДЮСШ. 14-річні хлопці з Заліщик поступились суперникам з Борщева - 1:2.

У черговому матчі чемпіонату Тернопільської області серед ветеранів, який відбувся 9 вересня, команда «ГусАгро» з Гусятинського району в гостях перемогла «Ветеран» з Борщівщини – 2:1.



Матч був схожий на захоплюючий трилер. Гусятинські ветерани по ходу матчу програвали (гол за господарів поля забив Олександр Пир), згодом зуміли не лише зрівняти рахунок (автор голу Ігор Кріль), а й вийти уперед (другий гол за гусятинців забив Андрій Адам’як).

А наприкінці матчу борщівські ветерани мали нагоду звести матч унічию, адже отримали право на пробиття пенальті – за фол останньої надії Володимиром Ваверчаком арбітр призначив одинадцятиметровий. Але своїм шансом вони не скористалися. Воротар «ГусАгро» Юрій Ковальчук, зумів кінчиками пальців зреагувати на удар супротивника, і м’яч від поперечини вилетів за поле.



Переглядів: 1577


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: