Головна » 2020 » Липень » 2 » Гевко та "слуги": чи вдасться знайти компроміс з елітами Борщівщини представнику Зеленського?

Гевко та "слуги": чи вдасться знайти компроміс з елітами Борщівщини представнику Зеленського?

20.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1623
Найбільші проблеми з електоральною результативністю як самого Зеленського, так і партії «Слуга народу» були і залишаються в регіонах Західної України.

Брат відомого шоумена та актора Віктора Гевка Володимир потрапив до обойми Зеленського ще на самому старті політичної кар’єри нинішнього президента.

Саме Володимиру доручили бути представником майбутнього президента на виборах. А враховуючи те, що Тернопільщина дала доволі гарний результат та обійшлося без провалів та скандалів, Гевко завдяки франшизі Зе на дострокових виборах 2019 року потрапив і у Верховну Раду.

Говорити, що Гевко має аж надто серйозний вплив на цю галицьку область, не доводиться. Проте й рейтинги партії тут принаймні не такі провальні, як на Львівщині. А тому можливість впливати на формування передвиборчих списків та висунення кандидатів у мери від "СН" може дещо підвищити впливовість очільника партійного осередку.

Якщо ж спробувати передбачити результати місцевих виборів з нинішнім рейтингом партії на Тернопільщині, то Гевку навряд чи вдасться сколотити пропрезидентську більшість бодай в одній раді чи ОТГ області. Не говорячи вже про шанси на мерство кандидатів від "СН" в обласному центрі і скільки-небудь розвинутих містечках області.

Тож, "слугам" на чолі з Гевком доведеться шукати компроміси з місцевими елітами, оскільки нав’язати їм свою гру навряд чи вдасться. Питання лишень в тім, чи захочуть місцеві еліти за два-три місяці йти на якісь компроміси?
Переглядів: 1623


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: