Головна » 2017 » Листопад » 16 » Голова сільської ради з Борщівщини постане перед судом

Голова сільської ради з Борщівщини постане перед судом

25.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 3
Переглядів: 3114
Прокуратурою Тернопільської області області скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні розпочатому у вересні цього року за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди), стосовно голови однієї іх сільських рад Борщівського району.

Встановлено, що держслужбовець вимагала 10 000 грн від місцевого жителя за видачу рішення сесії про надання дозволу на розміщення кіоску з продажу їжі швидкого приготування на території села.

Голова сільської ради зажадала у підприємця перерахувати їй на картковий рахунок у банку 10 000 грн неправомірної вигоди. Після одержання квитанції про зарахування грошей на її картку, жінка дала вказівку секретарю сільської ради виготовити відповідне рішення після чого завірила документ особистим підписом та печаткою.

Слідство у справі завершено, повідомили у прес-службі прокуратури Тернопільської області.

Нагадаємо, 18 вересня працівники Управління захисту економіки спільно з співробітниками прокуратури Тернопільської області викрили злочинну схему вимагання неправомірної вигоди сільським головою с. Глибочок.
Переглядів: 3114


Коментарі

0
3 михайло герасимів   [Материал]
у чому моя необізнаність? в тому, що звертаю вашу увагу на термінологічну помилку в статті: поняття "голова сільської ради" вже давно не існує в Україні - є поняття "сільський голова" А це принципова різниця. Чи, може, в тому моя необізнаність, що бачу ваші орфографічні, пунктуаційні, синтаксичні, мовленнєві та змістові помилки ? Так, як в одній із ваших статтей виходить, що у міській раді є дві депутатки з прізвищем Пасічник, лиш одну зовуть Уляна, а іншу - Ульяна. Якщо ваш сайт хоче мати серйозну репутацію, то має прагнути стати "ідеальним". Так, його читають. Але грамотних людей коробить від помилок на ньому. Візьміть нормального коректора-редактора і сайт підніме свій рейтинг та авторитет. Буду вдячний, якщо дочитаєте це до кінця!

0
1 михайло герасимів   [Материал]
Чому коментарі видаляєте? Га?

0
2 Sashko   [Материал]
Вибачте, але якщо людина хоче тільки сперечатись, когось і у чомусь звинувачує, але при цьому демонструє необізнаність у питанні, у мене просто не має іншого вибору. Це збереже і вам, і мені нерви.

Имя *:
Email *:
Код *: