Головна » 2020 » Лютий » 24 » Головний лікар Чортківської лікарні знову вийшов сухим із води?

Головний лікар Чортківської лікарні знову вийшов сухим із води?

08.05.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 3379
Головний лікар Чортківської ЦРЛ спокійно прозвітував, навіть не згадавши про трагічні смерті пацієнтів.

20 лютого до Чортківської районної лікарні завітав начальник управління охорони здоров'я Тернопільської облдержадміністрації Володимир Богайчук, щоб в товаристві підлеглих та колег-чиновників провести на так званну "медичну раду".

Після останніх подій, які відбуваються навколо нашої Чортківської лікарні, а саме раптової смерті 5-річної дівчинки та чоловіка, який більше доби провів у лікарні без медичної допомоги, оскільки його прийняли за безпритульного, керівництво мало б прийняти якісь міри. Але, ймовірно, пан Богайчук покриває свого колегу і однопартійця з "Блоку Петра Порошенка" - головного лікаря Чортківської районної лікарні Романа Чортківського, а ще раніше і члена "Партії регіонів".

Під час цієї "ради" були присутні перші особи Чортківського району: голова районної ради Шепета В.М, заступник голови районної державної адміністрації Овод Й.Й, заступник міського голови Тимофій Р.М.

Головний лікар, в підконтрольному закладі якого за короткий проміжок часу сталось кілька скандальних випадків та трагічних смертей, спокійно прозвітував про свою роботу. При цьому жоден з чиновників навіть не поцікавився перебігом справ і розслідувань халатних випадків, які призвели до смертей людей.





Переглядів: 3379


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: