Головна » 2016 » Листопад » 24 » Головний "радикал" Борщівщини Іван Чепесюк, якого судили за хабар, балотується на голову Борщівської громади

Головний "радикал" Борщівщини Іван Чепесюк, якого судили за хабар, балотується на голову Борщівської громади

19.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 5
Переглядів: 3313
Колишній голова Борщівської РДА, найвпливовіший "регіонал" Борщівського району часів правління Віктора Януковича, а нині депутат районної ради від "Радикальної партії Олега Ляшка" Іван Чепесюк балотується на посаду голови Борщівської об’єднаної територіальної громади.

До складу Борщівської об’єднаної громади окрім самого райцентру увійшли ще 8 сільських рад району.

Загалом у виборах керівника Борщівської громади, які відбудуться 11 грудня, приймає участь 7 кандидатів.

У недалекому 2011 році, працюючи на посаді голови Борщівської РДА, Іван Чепесюк разом з кількома однопартійцями попався на хабарі у розмірі 280 тисяч гривень, що на той час становило близько 35 тисяч доларів.

Кримінальну справу щодо посадовця довго розглядали у судах. Суд першої інстанції навіть призначив покарання для чиновника у вигляді позбавлення волі терміном на 9 років, давши його спільникам по 8 та 9 років відповідно.

Однак на це рішення була подана апеляція. А далі усе закінчилося так, як і більшість кримінальних справ, порушених щодо липкоруких посадовців.

У підсумку Іван Чепесюк повернувся в велику політику і очоливши партію Ляшка таки потрапив в районну раду. На сьогоднішній день Іван Онуфрійович почувається досить непогано і навіть бере участь у виборах мера Борщева.

Переглядів: 3313


Коментарі

0
5 Микола   [Материал]
Світлана грім А що це за список?

0
4 славік   [Материал]
Що боїтеся його відголоски Януковича?

0
3 Світлана грім   [Материал]
Чепесюк Іван Онуфрійович
Пасічник Уляна Іванівна
Пікуль Ярослав Григорович
Микитейчук Микола Миколайович
Жаровський Володимир Андрійович
Гоч Роман Володимирович
Антонійчук Валентин Мирославович
Придруга Мирон Михайлович
Гуска Анастасія Іванівна
Козак Лілія Іллівна
Козій Ярослав Васильович
Стецько Марія Іванівна
Бурак Марія Несторівна
Костів Ярослав Васильович
Байталюк Дмитро Володимирович
Руденко Світлана Петрівна
Шпак Ярослава Теофілівна
Невістюк Іван Васильович
Паньков Віктор Арсенійович
Бойчук Стефанія Стефанівна
Манюк Олександра Володимирівна
Морозко Любов Ярославівна
Напастюк Володимир Леонідович
Підгірняк Марія Іванівна
Гуцуляк Світлана Миколаївна
Гищук Володимир Тимофійович
Гнідий Василь Олексійович

0
2 Світлана грім   [Материал]
Була на зустрічі з кандидатом на голову Борщівської громади І.Чепесюком. Можу сказати, що його слова вражають, ораторський талант в нього не відбереш!
Якщо б я його не знала впродовж 15 років то без сумніву вірила б сказаному. Особливо вражає як він відкривав дитячі садки району, зокрема в с.Королівка, де вартість ремонту біля 110 тис. грн. (ну і курс відповідно долара далеко не 25 грн. !!!!) за такі гроші в с.Шершенівка на той час можна було купити цілу будівлю під садок , а тут лише не значний ремонт…. Ще одним із успіхів Івана Чепесюка є БУДИНОК КУЛЬТУРИ в м.Борщів при затратах в 22 млн.грн (як на мене, це вартість повноцінно новозбудованого приміщення з відповідним внутрішнім облаштуванням) цей об’єкт і далі в стадії ремонту, покрівлю даху черговий раз потрібно міняти, і не тільки це !!!!!!! Думаю добру копійку було вкрадено.
Також варто відзначити багатогранність цього політичного діяча останні з яких : партія СДС, партія «Наша Україна», партія «Рух», партія «Регіони», партія «Радикальна», але основним політичним успіхом в даного кандидата в 2010 році є 28 депутатів Регіоналів!!!
Краяни придивіться до виборчого бюлетеня та зробіть демократичний вибір!

0
1 Справедливий   [Материал]
За Збручем з'явилась замітка про кандидата на голову Борщівськоі громади І. Чепесюка де йдеться про партію Регіонів. Був та за собою привів ще 28 депутатів від цієї бандитської партії. В основному медиків. Це саме ми маємо на цих виборах але вони тепер ідуть з вилами, як Радикали. Не розумію медиків які повірили в цього перевортня який черговий раз змінив порядком 7 партій за ради кар'єри .А по моїй інформації ще слідство йде. Повірте нічого поганого цій людині не хочу. Але ганьба таким козачкам.

Имя *:
Email *:
Код *: