Головна » 2017 » Червень » 18 » Головний рятувальник району розкритикував владу Борщева і звинуватив в халатності

Головний рятувальник району розкритикував владу Борщева і звинуватив в халатності

28.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 7
Переглядів: 3001
Останні реформи, які проходять в країні і безпосередньо зачіпають кожного з нас, несуть у собі не тільки щось нове, а й багато невизначеності та негативу, який з Печерських пагорбів оцінюється зовсім по-іншому, ніж на місцях. Та й навіть на рівні звичайних міст і сіл, мешканці яких стали безпосередніми учасниками, якщо не заручниками грандіозного процесу децентралізації, далеко не усі здатні оцінити важливість певних процесів.

Підтвердженням цього став гнівний пост в соцмережах головного рятувальника Борщівського району Тараса Рогози, який розкритикував позицію одного з керівників Борщівської громади Володимира Чугаєвського. За словами полковника, секретар міськради стверджує, що МПК ( місцева пожежна команда) нашій громаді не потрібна. Одночасно з цим Тарас Рогоза попереджає, що невдовзі може настати момент, коли просто не буде ким і чим рятувати людей на території Борщівської ОТГ.

"17.06.2017 року пожежа житлового будинку в с. Лосяч .Протягом одного дня на території Борщівського району виникло дві пожежі житлових будинків зі значною площею. На гасіння пожежі у селі Лосяч приїхало три пожежні команди:МПК с.Лосяч, МПК смт.Скала-Подільська,ДПРЧ-8 м.Борщів та в резерві була пожежна команда с.Бурдяківці.На гасіння пожежі в м.Борщів приїхала тільки ДПРЧ-8 м.Борщів і допомоги чекать прийшлося б до години часу. Тепер реторичне запитання до секретаря міськради Борщева пана Чугаєвського, який нагадаю стверджує що МПК у громаді непотрібна-ким і чим будемо рятувать людей на території Борщівської ОТГ, якщо в цей час ДПРЧ-8 м.Борщів буде гасити пожежу для прикладу у с. Горошова????!!!! Чи буде готовий пан Чугаєвський відшкодувати людям матеріальні збитки, повернути людське життя, здоров"я????!!! Чи розуміє вельмишановний пан що великі посади це не тільки розподіл а ще й величезна відповідальність за життя людей????!!!! Звертаюся до друзів по ФБ з Борщівської ОТГ - може прийшов час запитати про власний захист у влади, чи ще ні???" - написав у соцмережах Тарас Рогоза.

Нагадаємо, після виборів до громади та досягнення таємних домовленостей між партіями "Батьківщина", "Свобода" та "Самопоміч", яким дісталась більшість у міській раді, саме лідер "Самопомочі" Володимир Чугаєвський отримав другу за важливістю та впливовістю посаду у Борщеві.



Переглядів: 3001


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: