Головна » 2020 » Квітень » 3 » Головний санітарний лікар Ляшко передумав їхати в осередок коронавірусу на Тернопільщині

Головний санітарний лікар Ляшко передумав їхати в осередок коронавірусу на Тернопільщині

20.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1407
Заступник міністра вирішив не їхати в осередок коронавірусу на Тернопільщині

Сьогодні, 3 квітня, з робочим візитом Тернопільщину відвідав заступник Міністра охорони здоров’я – Головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко. Напередодні він анонсував свій візит в осередок спалаху коронавірусу в нашій області – місто Монастириська.

Нагадаємо, днями голова Тернопільської обласної державної адміністрації Володимир Труш запевнив, що лікарня в Монастириську забезпечена всім необхідним та є чи не найкращою в області. Проте, як з’ясувалося, все зовсім навпаки і в медзакладі дефіцит засобів особистого захисту, боксів, апаратів ШВЛ. А серед інфікованих коронавірусом вже близько трьох десятків медиків.

Отож, розпочав свій візит в нашу область пан Ляшко з відвідин Тернополя, де взяв участь у засіданні обласного штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації, пов’язаної з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19.

Пізніше головний державний санітарний лікар відвідав Козівську центральну районну лікарню. А після цього, чи то забувши про Монастириськ, чи злякавшись епіцентру коронавірусу, полетів назад у столицю.

Переглядів: 1407


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: