Головна » 2016 » Грудень » 30 » Голову Тернопільської обласної ради Віктора Овчарука, уродженця Борщівщини, затримали п’яним за кермом?

Голову Тернопільської обласної ради Віктора Овчарука, уродженця Борщівщини, затримали п’яним за кермом?

20.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 2292
Про те, що у ніч на 30 грудня патрульні затримали голову обласної ради Віктора Овчарука, який керував автомобілем в стані сильного алкогольного сп'яніння, повідомили читачі "20 хвилин".

З власних джерел, наближених до правоохоронних органів, "20 хвилин" стало відомо, що 29 грудня на вулиці Франка, 21 зупинили авто Skoda Octavia, за кермом якого був Віктор Овчарук 1974 року народження. У водія були помітні ознаки алкогольного спяніння, але від медосвідчення він відмовився. На водія склали постанову за частиною першою статті 130 КУпАП (керування у стані сп'яніння).

Ми звернулися за коментарем безпосередньо до голови обласної ради Віктора Овчарука чи справді він сів за кермо нетверезим, але чіткої відповіді так і не почули.

- Ні, то може моя машина була, - каже голова обласної ради. - Не знаю, може, це мого водія спинили. Я ще не знаю що там, повідомлю пізніше.

Нагадаємо, що Віктор Овчарук є уродженцем с. Іване-Пусте Борщівського району.

Переглядів: 2292


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: