Головна » 2021 » Листопад » 16 » "Гордість Тернопілля": священик з Борщівщини претендує на перемогу у престижній телепремії

"Гордість Тернопілля": священик з Борщівщини претендує на перемогу у престижній телепремії

19.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 4536
В цьому році телевізійними каналами Тернопіль-1 та ІНТБ була заснована телевізійна премія «Гордість Тернопілля».

Претендентів на телепремію у 20 номінаціях може подати кожен громадянин чи колектив. Уся громадськість Тернопілля обиратиме шляхом голосування тих особистостей, жити і працювати поруч із якими, пересіктися з ними у просторі й часі — за честь для кожного. Бо їхні героїзм і жертовність не вимагають екстремальних обставин — ці люди знаходять нагоду для подвигу щодня. На робочому місці, у громадській діяльності, в політиці, спорті, мистецтві тощо.

Серед людей, які можуть здобути перемогу в одній із номінацій, є й жителі Борщівщини. Зокрема, одним із головних претендентів у номінації "Духовний наставник року" став відомий священослужитель, новатор та духівник Василь Германюк, який не боїться впроваджувати у своїй душпастирській роботі новітні методики, залучає молодь та використовує соціальні мережі для того, щоб усе більше людей було з Богом.

Якщо Ви бажате підтримати нашого земляка Василя Германюка, людину, яка всеціло присвячує себе Церкві, Богу та парафіянам, то потрібно лишень приділити 15 секунд свого часу, перейти за посиланням - "Гордість Тернопілля", увійти на сайт за допомогою свого Фейсбук-профілю та проголосувати.

Переглядів: 4536


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: