Головна » 2018 » Жовтень » 26 » Гриць Драпак став… снайпером. ФОТО

Гриць Драпак став… снайпером. ФОТО

29.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1058
Захищати себе і свій дім навчали тернопільську молодь під час вишколу «Ветерани – патріотам». Проводив заняття офіцер спецбатальйону «Тернопіль» Роман Мельник. Долучилися до вишколу і учасники патріотично-мистецького фестивалю «Вставай Сонце» та народний артист України Григорій Драпак.

Як розповів офіцер спецбатальйону «Тернопіль», інструктор вишколу Роман Мельник, такі заняття покликані навчити молодих людей захищати себе, своїх рідних, Батьківщину. Роман Мельник уже кілька років передає молоді досвід, здобутий у зоні бойових дій на Східній Україні.

«В сьогоднішніх умовах надзвичайно важливо вміти захистити себе та свій дім. Ми передаємо знання і практичні навички, які можуть бути використаними у реальному житті, оскільки кожен українець має бути готовим до несподіваних «гостей». У заняттях використовуємо навчально-імітаційну зброю».

Народний артист України Григорій Драпак виконував роль снайпера. Також приєдналися до вишколу учасники патріотично-мистецького фестивалю «Вставай Сонце», музичні колективи «Танго».



Джерело: Софія Романська для ЗЗ
Переглядів: 1058


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: