Головна » 2022 » Лютий » 17 » Ігор Чопик призначив головного освітянина Борщівської громади

Ігор Чопик призначив головного освітянина Борщівської громади

27.07.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 2291
Сьогодні, 17 лютого, в Борщівській територіальній громаді призначили нового керівника відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Борщівської міської ради.

Ним, як писала "Звістка" ще кілька тижнів тому, очікувано став Валерій Ромашенко. Забезпечивши Ігорю Чопику необхідні для прийняття скандальних рішень голоси та підтримку, лідер "Сили людей" в подяку за це отримав омріяну посаду.

Саме представлення пройшло без особливої помпезності, на нього були запрошені працівники відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту, керівники загальноосвітніх та дошкільних закладів, представники апарату міської ради.

При цьому, керівництво міста вирішило широко не афішувати цю непересічну подію, дотримуючися секретності і не зробивши жодного оголошення. Відсутня будь-яка інформація стосовно цієї події на офіційному порталі та сторінці Борщівської міської ради. Як і немає розпорядження міського голови Ігоря Чопика про призначення, а також відео проведення самого конкурсного відбору, як було з призначеням керівників шкіл.

Переглядів: 2291


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: