Головна » 2017 » Липень » 4 » Ігри, квести та Біблійні вікторини: діти та молодь Скали-Подільської прославляли Небесного Творця і Пресвяту Богородицю

Ігри, квести та Біблійні вікторини: діти та молодь Скали-Подільської прославляли Небесного Творця і Пресвяту Богородицю

28.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 2013
"Отримай більше!" - під таким гаслом у Скалі-Подільській відбувся молодіжний духовний захід.



При неділі 2 липня, опісля Божественної Літургії, дітки та молодь Скали-Подільської разом зі своїми батьками зібрались на захід від ПарафіЇ УГКЦ Скали-Подільської під час якого всі по сучасному прославляли Небесного Творця, Пресвяту Богородицю і всіх святих.
Дійство проходить щорічно з нагоди Дня народження молодіжної спільноти "Цвіт", і цьогоріч відбулось у рамках проекту "Активні імпрези взамін небезпекам соцмереж Інтернету". Банси, ігри, веселі старти, квест, смачний перекус, рукоділля з наймолодшими, спілкування з християнськими аніматорами парафії, командні змагання, Біблійні вікторини і вкінці - вручення пам'ятних призів, заохотило дітей любити Господа і свого ближнього якнайбільше.
Ізюминкою свята був запуск у небо вервички, виготовленої з гелевих кульок на честь прослави Матері Божої.



На завершення молодіжного духовного заходу отець Василь Германюк заохотив усіх присутніх відвідувати храми Божі: "Заходьте частіше до церкви: до греко-католицької, до православної, до римо-католицької - кому як подобається, кому як виходить, але важливо, щоб Ви були на Господній трапезі щонеділі і свят..."



Велика подяка всім жертводавцям, які вклали свої фінанси і час для підняття духовності сучасної молоді.




































Переглядів: 2013


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: