Головна » 2017 » Лютий » 14 » Інтерв'ю з моделлю з Борщева Христиною Будерацькою (фото)

Інтерв'ю з моделлю з Борщева Христиною Будерацькою (фото)

25.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 5223
Кілька днів тому ми вирішили поспілкуватись з борщівською красунею, чарівною і дуже милою дівчиною Христиною Будерацькою, яка з радістю погодилась дати нам невелике інтерв'ю та щиро розповіла про деякі тонкощі та аспекти моделінгу.

- Христино, скажи, будь-ласка, з якого віку ти почала активно займатись модельним бізнесом?

В 14 років я дуже зацікавилася модельною сферою, по ТБ я дивилась СМПУ (Супермодель по-українськи,- редакція), де модель світового рівня Алла Костромічова рекламувала своє агенство, ну і я вирішила написати їм, адже на той час мій зріст був 178см. Я зробила снепи в місцевого фотографа та надіслала їм. Іі буквально через 2 дні я отримала відповідь, що підхожу їм. Вони мене запросили і я погодилась. І вже в 15 років я пройшла модельну школу, де я опанувала для себе багато нового, нас навчили правильно ходити. Та весь цей час ми працювали над буком, щоб до нього потрапили лише найкращі фото. З нами займалася ціла команда спеціалістів, в нас були уроки: дефіле, акторської гри, танцю, йоги, макіяжу, фотокласи від моделей проекту "Супермодель по-українськи" та багато іншого.

- Чого на сьогоднішній день тобі вдалось досягти?

Першою моєю роботою були зйомки на Новому Каналі в телешоу "Хто Зверху", але перед тим як попасти на екран, потрібно пройти тривалий кастинг. Я його пройшла, це був шок, так як це перший кастинг і перше "ТАК". Там я виступала в якості моделі, моє завдання було невеликим - продемонструвати зачіску. Також я брала участь у різних показах впродовж осені.

А нещодавно в Києві відбувся тиждень моди Ukrainian Fashion Week - це головний подіум України. І я мала честь пройтися по ньому, демонструючи нову весняну колекцію 2017 року українського бенду "MUSI by Musichenko"

- Які у тебе ще є захоплення, крім моди?

Люблю проводити вільний час з друзями, дивитись різні фільми, серіали. А також час від часу малювати.

- Як вдається поєднувати навчання та участь в різного роду проектах і показах?

Я навчаюся в Чортківському державному медичному коледжі. Насправді, дуже важко поєднувати медицину та моделінг, так як усі пропущенні заняття ми зобов'язуємось відпрацьовувати після, пар. Плюс дорога до Києва далека і це не 100 км. Думаю, якщо б жила в Києві, то все було б простіше, так як дівчатам потрібно подолати 50 хв на метро, а мені 10 годин в поїзді, тому часто доводиться відмовлятися від пропозицій.

Моя дорога до Києва виглядає приблизно так: ввечері сіла на поїзд, зранку в Києві, зразу з вокзалу біжу на зйомки або покази, відбуваю це все, щоб потім знову ввечері на поїзд, прибуваю в Чортків вночі, трішки сну і на пари.

- Як підтримуєте ідеальну форму і що робите, щоб гарно виглядати?

На рахунок фігури, мені не потрібно докладати великих зусиль, зрозуміло, що не переїдаю, дотримуюсь режиму в 1300 ккал в день, а також ходжу 3 рази на тиждень в спортзал. А ще стараюсь їсти фрукти, овочі. Плюс я не особливо люблю шоколад та солодощі.

- Наскільки жорстокий світ моделінгу. Чи є конкуренція між дівчатами і чи виникають сварки між вами?

Я не можу стверджувати на рахунок жорстокості, в мене таких випадків ще не було. Можливо через те, що я сама не конфліктна людина.

- Як батьки і рідні ставляться до захоплення модою?

Мої батьки підтримують мені і морально, і матеріально. Я їм дуже вдячна за розуміння. Вони вірять в мене, але зрозуміло, що нотка хвилювання присутня, хоча вони цього не показують, як всі люблячі батьки.



















Переглядів: 5223


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: