Головна » 2016 » Грудень » 22 » Інтерв'ю з співзасновником "CrossFit Energy" Станіславом Гуцулом

Інтерв'ю з співзасновником "CrossFit Energy" Станіславом Гуцулом

23.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 3441
На фоні цілковитої невизначеності, економічних та політичних потрясінь, а також стурбованості своїм майбутнім, мешканці Борщева цими днями отримали і чудовий подарунок - відкриття нового спортклубу "CrossFit Energy". На урочисту церемонію приїшли не тільки місцеві мешканці, а й районне керівництво, з Тернополя прибув голова обласної ради Віктор Овчарук та нардеп Олег Барна.

Місцеві хлопці та дівчата, люди, які хочуть виглядати красиво і бути здоровими, давно чекали на щось подібне. І нехай в Борщеві є кілька спортивних залів, які залишились нам ще у спадок від СРСР, займатись в таких умовах відважиться далеко не кожен. А що вже казати за новеньку, побудовану "з нуля" студію, де у кожного буде можливість скинути кілька зайвих кілограмів і покращити загальний стан організму.

Щоб дізнатись більше про відкриту напередодні студію, ми вирішили поспілкуватись з одним з тренерів та співзасновником студії спорту «CrossFit Energy» Станіславом Гуцулом.

- Скажіть, будь-ласка, як у вас виникла ідея організувати щось настільки корисне і цікаве в нашому Борщеві?

Бажання і мрія щось організувати в нашому місці появилась дуже давно, а якщо врахувати ситуацію, яка складається навколо спорту в нашому місті і районі, то хотілось пришвидшити це бажання.

- Чи на цьому шляху зіштовхувались з проблемами і перепонами?

Дякувати Богу, проблем та перепон на шляху будови студії не було.

- Як вдалось так швидко, буквально за кілька місяців, побудувати, оснастити і відкрити спортивну студію?

Велике бажання і підтримка близьких нам людей і друзів допомогли так швидко відкрити спортивну студію.

- Нашим читачам буде дуже цікаво і корисно дізнатись про ціни і вартість абонементів.

Вартість абонементів різна, починається зі 150 грн. - 6 тренувань на місяць, 200 грн. - 8 тренувань, 250 грн. - 12, 300 грн.- безлімітний абонемент, тобто скільки завгодно і коли завгодно. Також будуть програми для дітей сиріт, а також для учасників АТО.

- Я знаю, що ви ще з юних літ займались спортом і не залишаєте цю справу і зараз, досягши чималих висот. Скажіть, чи будете особисто тренувати відвідувачів та клієнтів? Чи буде хтось контролювати і допомагати тим, хто ледь не вперше вирішив зайнятись спортом?

Звичайно, я також буду тренувати і підтримувати людей, які будуть звертатись, але для всіх відвідувачів будуть працювати кваліфіковані тренери, такі, як мій брат, з 15 річним досвідом педагогічної роботи. Він також закінчив інститут фізичного виховання у Львові і є магістром у цьому напрямку, ще є суддею міжнародної категорії по кросфіту - якраз по тому напрямку, на який ми спрямували студію спорту.

- Чи існують якісь вікові обмеження для відвідувачів та спеціалізовані програми для людей, які мають якісь фізичні вади?

Вікових обмежень для відвідувачів не існує. Кросфіт - це сучасний брендований напрямок фітнесу, спорту, який дозволяє людям не дивлячись на вагу і вікову групу, займатись цим видом спорту. Для людей, які мають фізичні вади, чи після операційного періоду, і реабілітаційний час, також будуть програми.

Переглядів: 3441


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: