Головна » 2017 » Квітень » 26 » "Іванків" стартував з нічиї в футбольному чемпіонаті Тернопільщини

"Іванків" стартував з нічиї в футбольному чемпіонаті Тернопільщини

26.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1758
У неділю, 23 квітня, на Тернопільщині стартував чемпіонат області з футболу у Першій лізі, участь у якому беруть 11 команд з різних районів краю.

У 1-му турі футбольний клуб з Борщівщини грав на виїзді з командою зі Збаража.

Матч у Збаражі був багатий на гольові моменти, але в підсумку переможця не виявив. У дебюті зустрічі збаражчанину Руслану Мадаю вдалося випередити оборонця гостей та замкнути передачу з правого краю атаки. Далі у першому таймі команди по разу відзначилися ударами в каркас воріт – у стійку (ФК «Збараж») і поперечину («Іванків») та двома виходами віч-на-віч – воротар команди зі Скали- Подільської виграв дуель у збаразького нападника, а під час небезпечної атаки колективу «Іванків» уже захисник ФК «Збараж» вибив м’яча з порожніх воріт. Та все ж наприкінці першого тайму гості відігралися. Точним був удар із середньої відстані Олега Зубика, який змістився з лівого краю атаки у центр і завдав потужного удару з лінії штрафного майданчика.

Після перерви рахунок не змінився, хоча можливості, щоб відзначитись, були в обох команд. Найреальніша була в команди з Борщівщини. Зокрема, Олександр Кеня не реалізував пенальті.

Після офіційної частини розпочалася її величність гра. У першому матчі сезону зустрічалися ФК «Збараж» та команда «Іванків» зі Скала-Подільської. Захоплюючий та безкомпромісний поєдинок завершився внічию – 1:1.
Переглядів: 1758


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: