Головна » 2018 » Липень » 28 » Ями, калюжі та болото: мешканці Борщева скаржаться на жахливі дороги

Ями, калюжі та болото: мешканці Борщева скаржаться на жахливі дороги

29.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 3136
Складається враження, що чиновники різних рівнів, службовці та політики усіх мастей здатні критикувати усіх та все, при цьому не завжди помічаючи, який хаос та розруха твориться у них самих під носом.

Ось нещодавно працівник Борщівської міської ради, який виконує обов'язки старости села Стрілківці, Іван Стефанишин вказував на жахливий ремон ділянки дороги Борщів-Заліщики, а в цей самий час мережею гуляють ще більш шокуючі фото критичного стану доріг в самому Борщеві, перегляд яких викликає пригнічення та нерозуміння, куди ж діваються бюджетні кошти.

"Нема в кого спитати в нашому Борщівскому районі " Чи є в місті якийсь мер, голова чи як там", бо БАРДАК який був до виборів, такий самий і залишився. Вже півтори року "рулює" в бік до Азії чоловік з гарним прізвищем - Кобилянський !!! О ! А ініціали ж які в нього : І.І., тобто - Іван Іванович. Якби було Іван Васильович, то сміливо можна було б добавити : "міняє професію". Пам"ятаєте такий фільм. А оцьому вуйкові Івану - скажімо - "міняйте посаду !!! ", бо тут Вам - не йде ! Вірніше - Вам йде ( і зарплата, й стаж в органах державної влади ), але для міста та й новостаореної ОТГ - одні убитки ! Як, підхід ( під"їзд ) до автовокзолу - ВІЗИТКУ ЦІЛОГО Борщівського району !!! тримати в такому ганебному стані ? Прогляньте світлини ( їх варто робити після дощів повсюдно : все стає зразу видно як в Божий день - де школа чи інша будівля тече, де - канава чи дорога не засипана по-людськи, щоб і надовго було... Хіба вони для того перлися до влади, що вміють чи хочуть щось ДОБРЕ для городян ЗРОБИТИ ???", - написав на власній сторінці автор фото Даник Михайло.

"У нас в Борщові нема ніяких змін на краще. Тільки на гірше.",-написала Ольга Василенко.

"Тут неможливо пройти ні влітку, ні на весні , н взимку, ні восені.......не змінюється нічого, ліше плата за торгове місце для базарників, що поруч торгують майже у такому самому болоті по коліна....",- написала Алла Чубак.







Переглядів: 3136


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: