Головна » 2017 » Квітень » 8 » Юні борщів'яни вибороли два Гран-прі міжнародного конкурсу та вразили Дмитра Коляденка

Юні борщів'яни вибороли два Гран-прі міжнародного конкурсу та вразили Дмитра Коляденка

18.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 3228
Нещодавно дитячий хореографічний колектив «Дивограй» Борщівської школи мистецтв, у тандемі із хореографом Галиною Чорній, виборов Гран-прі Міжнародного конкурсу-фестивалю мистецтв «STAR DREAM» у номінації «Хореографічне мистецтво». Журі вразило майстерне виконання танців «Гопак» та «Жартівливої польки».

Вперше в історії міста борщівський дитячий танцювальний колектив отримав дві премії такого гатунку! Учасники колективу також були нагороджені іменними дипломами та медалями. Приємно відзначити, що головою журі фестивалю був зірковий гість – Дмитро Коляденко – хореограф, танцівник, співак, актор, телеведучий, в загальному – людина-свято.
І Міжнародний фестиваль-конкурс “STAR DREAM” відбувся за підтримки Творчої спілки Асоціації діячів естрадного мистецтва України та Хмельницької обласної державної філармонії, у приміщенні якої і проходили змагання талантів у дев’яти різних номінаціях. У фестивалі брали участь 45 учасників, наймолодшим із яких щойно виповнилось 5 років, найстаршим – по 18. Всього 122 конкурсних номера. Кожен із учасників мав змогу продемонструвати різноманітність творчих досягнень.

За результатами оцінювання у кожній із номінацій, а також у всіх жанрах та вікових группах, кваліфікованим журі було обрано одне перше, два других і три третіх місця. Поборотись таки було за що! Запекла боротьба тривала за Гран-прі фестивалю, адже на кону – сертифікати на 100, 200, 300, 500 і 1000 євро на літній відпочинок і право участі у міжнародному конкурсі-фестивалі мистецтв у Болгарії.

Відомий хореограф Дмитро Коляденко відзначив саме український народний танець у виконанні борщів'ян і був вражений постановкою та технікою виконання наших діток.

Ірина Співак,
мати учасника ансамблю «Дивограй».











Джерело: Золота пектораль
Переглядів: 3228


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: