Головна » 2020 » Липень » 7 » Юні борщівські шахісти повернулись додому з черговою перемогою

Юні борщівські шахісти повернулись додому з черговою перемогою

19.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1029
"7 липня 2020 року в Теребовлі відбувся відкритий шаховий турнір з нагоди Дня міста. Участь в змаганнях взяли 5 борщівських шахістів: Сакундяк Максим, Сакундяк Дмитро, Дякун Тарас, Крупа Артем і Скорохід Діана.

Змагання було організовано на місцевому стадіоні «Колос», в накритому затишному павільйоні. Це було дійсно шахове свято, на яке до славного міста Теребовлі приїхали інтелектуали з Тернополя, Чорткова, Хоросткова, Борщева. Була нагода позмагатись, поспілкуватись та дійсно поділитись досвідом на тему шахів, яка об’єднала всіх, і дорослих, і малих.

Та найцікавішою була, звичайно ж, сама гра. Учасники змагались у трьох різних турнірах, маючи по 15 хвилин на партію: дівчата - за коловою системою, юнаки та дорослі - за швейцарською. Борщівські шахісти продемонстрували надзвичайно хорошу та змістовну гру, тому привезли додому нагороди усі:

Сакундяк Максим, граючи в турнірі серед дорослих, здобув почесне ІІ місце.
Скорохід Діана, обігравши усіх суперниць в дівчачому турнірі, зі стовідсотковим результатом здобула почесне І місце.
Сакундяк Дмитро не залишив жодних шансів суперникам в турнірі серед юнаків - переміг усіх і зайняв І місце.
Крупа Артем переміг багатьох старших за нього шахістів і, зазнавши лише 1 поразки та 1 нічиї, посів високе ІІ місце.
Дякун Тарас, який також добре зіграв, маючи лише на пів очка менше, посів призове ІІІ місце.

Прекрасний результат, який юні інтелектуали заслужили своєю наполегливою працею, інтенсивним навчанням, систематичними тренуваннями (навіть тепер, щодня, під час канікул, коли інші відпочивають і байдикують).

Дітки отримали чудові нагороди: медалі, грамоти та пам'ятні подарунки від Центру з розвитку спорту та фізичного виховання Теребовлянської міської ради.

Щиро дякуємо головному організатору змагань Ігорю Жуковичу за запрошення, за прекрасний турнір і чудові емоції, а теребовлянській владі - за чудові сувеніри та подарунки з символікою древнього історичного міста. Дякуємо, що докладаєте усіх зусиль для розвитку шахового спорту.

Із заслуженою та блискучою перемогою вітаємо, в першу чергу, тренера Ігоря Багрія, який усю свою душу вкладає в шахи і наших дітей, прищеплює любов до інтелектуальної гри, формує характер, лідерські якості, впевненість в собі і свої сили; і, звичайно ж, переможців: Сакундяка Максима, Сакундяка Дмитра, Дякуна Тараса, Крупу Артема, Скорохід Діану. Це - ваша спільна перемога! Ви – молодці!

РS. Борщівська шахова команда має тепер красиві індивідуальні авторські футболки з логотипом Федерації, за які особлива подяка Тані Яцків.",- написала Тетяна Скорохід

Переглядів: 1029


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: