Головна » 2020 » Січень » 2 » Юні шахісти з Борщева повернулись з товариської зустрічі з вражаючою перемогою

Юні шахісти з Борщева повернулись з товариської зустрічі з вражаючою перемогою

17.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 953
Юні борщівські шахісти під керівництвом свого досвідченого наставника Ігоря Багрія завжди тішили своєю майстерністю та наполегливістю. Виключенням не стали і змагання напередодні новорічних святкувань, у яких вони брали участь.

Тріумфальним акордом виявилась шахова зустріч у сусідніх Заліщиках, куди команда "Борщів" приїхала на запрошення Олега Оксенюка та Заліщицького Центру іноземних мов «Клас».

Хлопці та дівчата Сакундяк Максим, Сакундяк Дмитро, Дякун Тарас, Чернега Максим та Скорохід Діана, які увійшли до команди Борщівщини, зіграли 50 шахових партій, кожна з яких завершилась перемогою над заліщицькими суперниками.

"Кожен з учасників нашої команди мав зіграти за коловою системою з усіма учасниками команди суперника по 2 партії, чорними і білими, з розрахунком часу 10 хвилин + 5 секунд за кожний зроблений хід. А результат змагань взагалі виявився дивовижним. Наші маленькі шахісти, зігравши у підсумку кожний по 10 партій, виграли усі! Жодної поразки! 50 виграних партій на команду – чудовий результат, який перевершив усі очікування. Наш шаховий рік увінчався тріумфальною перемогою, а учасники команди «Борщів» отримали чудові нагороди: пам’ятний сувенір, медалі, грамоти, настільні ігри.

Не дивлячись на результати, цей турнір матиме позитивний вплив на обидві команди. Наші діти вкотре переконалися, що не дарма стільки часу присвятили постійним тренуванням, розв’язуванню задач, навчанню цій мудрій грі. Суперники ж зрозуміли, що шахи – це велика праця: над теорією, правилами, стратегією, і врешті-решт над собою. Поразка – це наука, ніяка перемога так не вчить. Цей вислів знає, мабуть, кожен шахіст.",- написала Тетяна Скорохід.

Переглядів: 953


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: