Головна » 2018 » Лютий » 18 » Юний борець з Борщівщини виборов право виступити на чемпіонаті України

Юний борець з Борщівщини виборов право виступити на чемпіонаті України

26.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 2042
Відразу два турніри борців вільного стилю з інтервалом у день відбулися нещодавно в тернопільському спортклубі «Галицькі леви». Кадети 2001—2003 років народження визначили лауреатів відкритого чемпіонату області, а наймолодші 8—10-річні борці сперечалися за нагороди першого турніру з вільної боротьби пам’яті бійця батальйону «Збруч» Павла Римара, який трагічно загинув три роки тому.

У чемпіонаті стосунки з’ясували вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл із Тернополя, Борщева, Теребовлі, Збаража, Шумська. Заступник директора Тернопільської ОДЮСШ із літніх видів спорту Анатолій Яцина проінформував про успішний виступ підопічних цього навчального спортивного закладу. В найважчій ваговій категорії до 110 кілограмів «золото» завоював Назар Періг, який займається заслужений тренер України Василь Руденко.

Чемпіонські титули і право виступити на чемпіонаті України серед борців цієї вікової групи, який 5—8 березня відбудеться в Бахмуті на Донеччині, як повідомив головний суддя турніру Сергій Цимбал, також завоювали Богдан Бастюк із Збаража, яким опікується заслужений працівник фізичної культури і спорту України Петро Король, підопічні тренера Тернопільської ДЮСШ №1 Валерія Красовського Юрій Бєліченко і Богдан Подолянчук, борщів'янин Андрій Антонюк (тренер Руслан Антонюк), Богдан Коломієць із Шумська (Мирон Бучко), теребовлянці Віктор Крупа і Юрій Чорний (Володимир Перхалюк), а також Давид Костенюк з Кам’янця-Подільського на Хмельниччині.

Джерело: Вільне
Переглядів: 2042


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: