Головна » 2016 » Травень » 13 » Юрій Луценко став новим Генпрокурором

Юрій Луценко став новим Генпрокурором

08.05.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 978
Незважаючи на вчорашні баталії в стінах Верховної ради та її кулуарах, Петру Порошенку таки вдалось знайти необхідні важелі впливу на народних депутатів, щоб сьогодні в стінах парламенту не було жодних ексцесів та балагану під час голосування за призначення нового генерального прокурора, на посаду якого президент запропонував свого кума і давнього соратника - Юрія Луценка.

264 депутата підтримали пропозицію Петра Порошенка, віддавши свої голоси за призначення політика на одну з самих важливих посад в країні. Що правда, для цього довелось змінити закон про Генеральній прокуратурі і виключити з нього пункт про наявності юридичної освіти у очільника відомства, якої у Луценка не було.

Ось так тихо-мирно Україна перетворюється в країну з повзучою диктатурою, коли ключові посади займають лояльні до президента люди чи його найближчі соратники.

Звісно, хочеться вірити , що Юрій Віталійович наведе порядок у відомстві, але, якби була політична воля щось змінювати в країні, то це відбулося б ще два роки тому...
Переглядів: 978


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: