Головна » 2016 » Грудень » 1 » Кандидати на посаду голови Борщівської об’єднаної територіальної громади

Кандидати на посаду голови Борщівської об’єднаної територіальної громади

24.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 10
Переглядів: 2921
11 грудня тисячі мешканців Борщева та 8 оточуючих сіл підуть на виборчі дільниці, щоб віддати свій голос за котрогось з кандидатів на посаду голови Борщівської об’єднаної територіальної громади.

Познайомимо вас зі списком претендентів на цю високу посаду:

«Батьківщина» висунула кандидатом діючого голову райради Івана Кобилянського.

"Блок Петра Порошенка" представляє на виборах директор спортивної школи Віктор Голубець.

Від партії "Демальянс" балотується колишній банкір Володимир Дуплавий.

"Самопоміч" делегувала кандидатом на посаду мера Володимира Чугаєвського.

Від "Свободи" йде громадська активістка Христина Яворська.

Партію "УКРОП" представляє керівник місцевого відділення "ПриватБанку" Андрій Ратушняк.

Самовисуванцем вирішив піти діючий депутат від "Радикальної партії Ляшка" та скандальновідомий голова Борщівської РДА періоду правління Януковича Іван Чепесюк.

Також самовисуванцем йде Олександра Манюк, яку в часи Революції Гідності активісти Борщівщини звинувачували в організації Антимайдану та підтримці режиму Януковича і яка в цей самий час займала посаду заступника голови районної державної адміністрації.

Переглядів: 2921


Коментарі

0
10 Anna   [Материал]
Ігор, поясни що маєш на увазі коли пишеш "ідуть на халяву"? Що це означає в твому розумінні? Всі люди яких ти перерахував достойні першого номера в списку, бо ж вони створювали, гуртували, реєстрували свої осередки, працювали з кандидатами, а тепер - з виборцями. Але де ж тобі це знати, ти тільки строчиш чорнуху. А інші достойні люди про яких ти згадуеш, хай спробують створити щось своє, взяти важку відповідальність на свої плечі і піти на вибори першими в списку. Чи ти вважаєш шо перші в списку недостойні?

0
9 Ігор   [Материал]
Шановні «Справедливий», «Успішний», «1» не можу зрозуміти чому ви пишете лише за кандидатів на голову громади, а залишаєте без уваги перших партійних кандидатів які ідуть на халяву, а саме від Радикальної партії – У.Пасічник, УКРОП – М.Галяс, Народний контроль – В.Олійник, БПП-Я.Козій. Батьківщина – Р.Сельський, Свобода – Х.Яворська, Аграрна партія – С.Грис, Громадянська Позиція – М.Герасимів, Справедливість – І.Мандзій, Самопоміч – В.Чугаєвський.
З числа перелічених на халяву йдуть вже двічі від Радикальної партії – У.Пасічник, Народний контроль – В.Олійник, УКРОП – М.Галяс. Ви могли і сходити на округ спробувати свої сили а не користуватись рейтингами інших достойних людей. Тому пригляньтесь до списків партій та оберайте достойних.

0
8 Мирослав   [Материал]
"Шановний автор 1", хоча ніякої шани то вас не відчуваю, хочу трохи прояснити ситуацію стосовно Манюк О.В. По-перше, ніхто її на майдан попід руки не виводив, вона занадто сильна особистість (на відміну від вас), щоб її водити, а вийшла вона на майдан тому, що ніякої провини за собою не відчувала. Вона завжди доступна для спілкування і працювала для людей. А може, шановний писако, ви разом з нею були на так званому антимайдані, бо ніяких конкретних злочинів ви їй закинути не можете. При "регіонах" жила вся країна - "хочеш бути на роботі - мусиш бути в партії". Чи мало теперішніх членів ВО "Батьківщина", які були в регіонах??? Манюк О.В. може похвалитись конкретними справами, чим можете похвалитись ви, писако? Писати - не мішки носити.

0
7 Редактор   [Материал]
Шановний авторе,ви, напевно, знаєте,що Манюк не керувала ні адміністрацією,ні партією,Вона завжди нормально ,з розумінням відносилась до всіх,в тому числі і ,до вас шановна.Не судіть всіх по собі.На рахунок людяності до неї багатьом далеко.

0
6 Безпартійний   [Материал]
Шановний Іване Онуфрійовичу за моєї пам’яті Ви змінили приблизно 8 партій. В партії «РУХ» ви були обрані головою партійної організації, сам був свідком цього дійства. Брехун ти Іванку сильний, це від тебе не відбереш, і партії тобі необхідні лише для того, щоб дорватись до влади та уравати чималу копійку.


1 2 »
Имя *:
Email *:
Код *: