Головна » 2017 » Червень » 23 » Хабарника, який очолював виконавчу службу Борщівщини, розшукує поліція

Хабарника, який очолював виконавчу службу Борщівщини, розшукує поліція

19.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 3095
Поліція розшукує 39-річного тернополянина Касіча Мирослава Васильовича. Службовець підозрюється у вчиненні злочинів, санкції яких передбачають позбавлення волі.

Зокрема, йому інкримінують зловживання службовим становищем та одержання хабара в особливо великому розмірі (або службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище) - ч. 2 ст. 364, ч. 3 ст. 368 КК України. Такі злочини караються позбавленням волі на строк від восьми до дванадцяти років з конфіскацією майна та з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

- Усіх, хто бачив підозрюваного (на фото, - авт.), або володіє інформацією про його можливе місцеперебування, поліцейські просять телефонувати за номерами у Тернополі (0352)27-10-22, 27-11-70 або по телефону 102 будь-якого відділення поліції, - йдеться в офіційному повідомленні ГУНП у Тернопільській області.

Нагадаємо, що впродовж кількох років Мирослав Касіч очолював Відділ державної виконавчої служби Борщівського районного управління юстиції.

Переглядів: 3095


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: