Головна » 2016 » Серпень » 24 » Хатія Деканоідзе побувала в Бабинцях і зустрілась з рідними загиблих та пораненим поліцейським (ВІДЕО)

Хатія Деканоідзе побувала в Бабинцях і зустрілась з рідними загиблих та пораненим поліцейським (ВІДЕО)

28.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 3174
Троє людей, серед яких 41-річна жінка і двоє поліцейських, стали жертвами жителя села Бабинці Борщівського району. Чоловік із мисливської рушниці смертельно поранив свою дружину, а потім і двох працівників місцевого відділення поліції. Зловмисник також загинув - його застрелили правоохоронці під час штурму.

У зв'язку з трагедією 23 серпня в Головному управлінні нацполіції в Тернопільській області оголосили День скорботи і приспустили державний прапор на будівлі поліції.

23 серпня на місце трагічних подій приїхала голова Національної поліції України Хатія Деканоідзе.

Вона оглянула місце злочину, поспілкувалася з керівниками правоохоронного відомства області, відвідала пораненого правоохоронця, а також родини загиблих поліцейських. Трагедію Хатія Деканоідзе назвала чорним днем для української поліції.

"Це трагедія не лише для мене, але й для всієї Національної поліції. Це трагедія для кожного поліцейського. Ми втратили прекрасних молодих бійців. На жаль, ситуація, яка виникла на ґрунті ревнощів, призвела до біди. Не врятували бійців ні каски, ні бронежилети. Я сумую разом із родинами. Це горе, яке ми виправити не можемо. Але такою є професія поліцейського. Вони віддали життя під час виконання службових обов'язків", - зазначила глава Нацполіції.

У загиблих поліцейських залишилися вдовами дружини. В одного осиротіла дитина, а в іншого жінка перебуває на 3-му місяці вагітності. Круглими сиротами стали і діти загиблої жінки - донька-восьмикласниця та її старші брат із сестрою.

Хатія Деканоідзе пообіцяла всіляко підтримувати родини загиблих правоохоронців, а також призначила службове розслідування щодо ситуації, яка виникла в Борщівському районі. Відповідно до нього буде дана оцінка діям правоохоронців та керівників поліції Тернопільщини під час знешкодження вбивці.

Переглядів: 3174


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: