Головна » 2019 » Лютий » 4 » Хлопці та дівчата з Борщівщини взяли до рук зброю, щоб навчитись боронити рідну землю (ФОТО)

Хлопці та дівчата з Борщівщини взяли до рук зброю, щоб навчитись боронити рідну землю (ФОТО)

29.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1330
У ці вихідні дні на Борщівщині пройшов надзвичайно цікавий та актуальний в сучасних умовах захід - військово-патріотичний та ідеологічний вишкіл для нашої молоді.

Юнаки та юнки з Борщівського краю, котрі належать до молодіжної громадської організації "Сокіл", під керівництвом досвідчених інструкторів та наставників впродовж двох днів вивчали тактику ведення бою та прийоми рукопашу, правила надання медичної допомоги, переглядали патріотичні фільми та знайомились зі славетною історією минулого і сьогодення.

Організований борщівською районною організацією ВО "Свобода" вишкіл відбувався в стінах Бурдяківської школи, керівництво якої без найменших вагань погодилось надати можливість націоналістам провести захід.

Свої знання та досвід учасникам вишколу передали інструктори КП «Тернопільський обласний молодіжно-методичний центр» та депутат-націоналіст Борщівської районної ради Роман Лижник, котрий свого часу пройшов через горнило російсько-української війни, а сьогодні опікується патріотичним вихованням молоді.




























Фото Тетяна Петрик
Переглядів: 1330


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: