Головна » 2020 » Жовтень » 27 » "Хлопці вмирали, а власниця авто влаштувала скандал": смертельна ДТП на межі з Тернопільщиною (ФОТО)

"Хлопці вмирали, а власниця авто влаштувала скандал": смертельна ДТП на межі з Тернопільщиною (ФОТО)

29.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1271
Страшна аварія на Хмельниччині забрала життя двох підлітків-друзів 15-річного Артема Шимкова і 14-річного Андрія Ковальчука. У старенький ВАЗ на великій швидкості в'їхала "Хонда", в якій сиділа компанія п'яних місцевих мажорів. Винуватці одразу розбіглися, а власниця іномарки влаштувала скандал через розбиту машину.

Як інформує "Obozrevatel", маленьке районне містечко Волочиськ, що знаходиться у Хмельницькій області на самій межі з Тернопільщиною, буквально гуде від обурення.

Тут у п'ятницю ввечері, 23 жовтня, прямо в центрі міста Honda CR-V на величезній швидкості вилетіла на зустрічну смугу і лоб у лоб зіткнулася зі старенькою "копійкою". Удар був такої сили, що постраждалих довелося витягати з машини за допомогою гідравлічних ножиць.

У результаті в ВАЗі загинув один із пасажирів – 15-річний Артем, студент 1 курсу ліцею. Другого, 14-річного Андрія, родичі відвезли в лікарню, але о 5 годині ранку хлопчик теж помер. 24-річний водій "копійки" був у свідомості, зараз його госпіталізовано.

А ось у позашляховику "Хонда" перебувала компанія напідпитку. За словами рідних загиблих хлопців, усі вони – діти місцевих підприємців. Серед них була й жінка – власниця автомобіля.
Переглядів: 1271


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: