Головна » 2020 » Квітень » 25 » Хлопець з Борщівщини розповів про обсервацію після повернення з-за кордону

Хлопець з Борщівщини розповів про обсервацію після повернення з-за кордону

29.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 3554
Українців, які повернулися з-за кордону, помістили на обсервацію в жахливі умови. Про це журналістам розповів студент з Борщівщини Влад, який приїхав з Румунії і відразу після перетину державного кордону разом з іншими був поміщений на обсервацію в смт Глибока Чернівецької області.

"Спочатку був у смт Глибока. Там було жахливо. Холодно, брудно. Людей дуже багато - біля 15-20. Після Пасхи стало ще більше. Хто приїжджий - тобто родом не з Чернівецької області, після оприлюднення новин на Фейсбуці, почали забезпечувати безкоштовним харчуванням. Потім мене та ще 3 перевели до Чернівців, в готель. Живемо по двоє в готельному номері. Харчування як такого немає, але власник про нас не забуває і постійно щось приносить. Умови тут хороші, тепло, гаряча вода, правда тісно. Адже це мотельний номер. Але в тісноті та не в обіді, як то кажуть. Тому тут набагато краще, ніж було в смт Глибока",- написав "Звістці" Влад.

За словами хлопця, перед поверненням в Україну він відбув 14 днів самоізоляції в Румунії, ще два тижні на обсервації проведе в Чернівецькій області. Триватиме цей період до 30 квітня. Саме в цей день Владу мали б зробити тест із виявлення коронавірусу. І якщо усе нормально, його відпустять додому.

Фото з смт Глибока, де Владислав та інші українці перебували на обсервації в перші дні після прибуття в Україну:


Фото з готелю в Чернівцях, куди хлопця та інших українців перевели після суспільного розголосу:







Переглядів: 3554


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: