Головна » 2017 » Жовтень » 22 » Християнські аніматори з Борщівщини відпочили в Карпатах, де милувались неймовірними краєвидами і славили Бога

Християнські аніматори з Борщівщини відпочили в Карпатах, де милувались неймовірними краєвидами і славили Бога

28.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1255
Протягом трьох, напрочуд теплих, жовтневих днів християнські аніматори парафії УГКЦ Скали-Подільської гуртувались у Карпатах і набирались натхнення для подальшої духовної праці.

В подяку за проведену роботу при церкві молодіжні лідери отримали чудову нагоду безкоштовно відпочити у осінніх горах. У одному з пунктів реалізації річного проекту «Активні імпрези взамін небезпекам соцмереж Інтернету» від парафії Скали-Подільської, був пункт подяки молоді за старання для прослави Божої і добра громади.

Аніматори побували біля Джуринського водоспаду, що у Ниркові, розглянули краєвиди Дністровського каньйону на мості між Тернопільською та Івано-Франківською областями, помилувались красою міста Яремче, побували з екскурсійною програмою на «Скелях Довбуша», відвідали курорт «Буковель» і прогулялись вечірнім Івано-Франківськом.

Рекреаційні заходи супроводжувались молитвою, зокрема Божественною Літургією, яку служили кожного дня у гірській Богослужбовій капличці, яку освячував Глава Української греко-католицької Церкви, Блаженніший Святослав (Шевчук).

Відпочивши, молоді особи повернулись додому сповненні радістю та ентузіазмом, за що вдячні фонду «Джинджер», Львівській освітній фундації та своїй парафії.




























Джерело: СкалаУГКЦ
Переглядів: 1255


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: