Головна » 2019 » Травень » 7 » Хто стане намісником Володимира Зеленського в Борщівському районі?

Хто стане намісником Володимира Зеленського в Борщівському районі?

25.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 3173
Команда нового Президента України Володимира Зеленського на Борщівщині фактично не представлена. Серед відомих представників Зеленського в нашому районі є тільки молодий підприємець Андрій Зелений (організовував роботу виборчого штабу). Дуже малоймовірно, що саме йому вдасться зайняти високу посаду. Хоча би з тих міркувань, що він сам не проявляв серйозних політичних амбіцій і до цього часу радше займався власним бізнесом, ніж активною громадсько-політичною діяльністю.

Поспілкувавшись з окремими представниками політичного істеблішменту Борщівщини та аналізуючи перелік тих, на кого роблять ставки різні політичні сили краю, можна виділити таких людей.

Андрій Ратушняк. Досвідчений політик, лідер партії "УКРОП" в Борщівському районі та керівник відділення "ПриватБанку". Зважаючи на приналежність до партії, яку завжди пов'язували з Ігорем Коломойським, а також на підтримку "укропівцями" Володимира Зеленського впродовж двох турів виборчих перегонів, а також зв'язки з впливовими обласними персонами, депутата Тернопільської обласної ради можна вважати одним з фаворитів у боротьбі за крісло керівника Борщівської РДА.

Микола Слуханський. Один з керівників виборчого штабу Анатолія Гриценка в Борщівському районі та колишній інспектор Державної екологічної інспекції. Саме за домовленостями між командами Гриценка і Зеленського, прізвище Слуханського може виплисти при обговоренні кандидатури на посаду голови Борщівської РДА. Зважаючи на наявність досвіду державної служби та кадровий голод, який відчувають керівники команди Зеленського в області, Микола Слуханський цілком реально може зайняти високу посаду.

Андрій Присяжний. Адвокат та представник партії "Рух нових сил Михайла Саакашвілі", який від самого початку виборчої кампанії підтримував Володимира Зеленського і брав активну участь у агітаційному процесі. Зважаючи на той факт, що Андрій Присяжний є адвокатом, як і Ігор Жмінка, який керував обласним виборчим штабом Володимира Зеленського, цілком ймовірно, що кандидатуру Андрія Мар'яновича розглядають на посаду очільника Борщівського району.

Цілком ймовірно, що в результаті домовленостей та компромісів з представниками сьогоднішньої влади, новим головою РДА стане хтось інший, кандидатуру кого зможуть узгодити у штабі Зеленського та діючого прем'єр-міністра, який і погоджує кандидатів.
Переглядів: 3173


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: