Головна » 2017 » Червень » 28 » Кіоскова епопея: сотня МАФів і цинічне мовчання влади Борщева

Кіоскова епопея: сотня МАФів і цинічне мовчання влади Борщева

29.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 2257
Ще 21 червня в стінах районної бібліотеки відбулось засідання виконавчого комітету Борщівської міської ради, на якому члени виконавчого комітету розглянули більше чотирьох десятків різноманітних питань, серед яких ключовими стало питання надання дозволів громадянам на розробку схеми розміщення стаціонарної тимчасової споруди торговельного призначення для провадження підприємницької діяльності.

І якщо минулого місяця керівництву міської ради Борщева вдалося за допомогою лояльних та цілком підконтрольних членів виконкому організувати видачу трьох десятків дозволів на встановлення кіосків в місті для близького оточення та членів своєї команди, то 21 червня господарі владних кабінетів вирішили піти ще дальше, на цей раз видавши майже 70 таких дозволів.

При цьому, яким би дивним не видавався цей факт, але самі чиновники навідріз відмовляються оприлюднювати в повному обсязі інформацію з останнього виконкому, обмежившись коротеньким і абсолютно нікому не цікавим формулюванням, що питання було розглянуто.

Ще минулого тижня ми поцікавились, коли ж будуть нарешті опубліковані рішення останнього виконкому, але в офіційному представництві міської ради в соцмережах, де систематично публікуються новини міста, вперто мовчать та ігнорують цілком логічне запитання. Невже чиновники мерії бояться оприлюднювати свої рішення та приховують від громади настільки важливі питання?

В приватних бесідах деякі члени виконкому також відверто обурюються такою вседозволеністю міської влади і зневагою до мешканців Борщева. Зокрема, за словами одного з них, членам виконкому не надали проектів рішень, а голосували за озвучені з голосу прізвища.

Уже завтра о 10:00 має відбутися сесія Борщівської міської ради, на якій, хочеться сподіватись, хоча б депутати громади зможуть почути, хто отримав омріяні дозволи.

Переглядів: 2257


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: