Головна » 2016 » Грудень » 4 » Коли борщівські освітяни почнуть отримувати вчасно зароблені гроші?

Коли борщівські освітяни почнуть отримувати вчасно зароблені гроші?

25.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 16
Переглядів: 2230
Складна ситуація в Борщівському районі спостерігається буквально у всіх галузях діяльності. Грошей бракує не тільки на фінансування ПТУ, зарплатню медикам Борщівської ЦРКЛ, а й на оплату праці освітян.

"З вересня місяця зарплатню ділять на відсотки, 15 числа - час отримання авансу, а його дають 30 процентів від зарплати, мала бути майже половина, а через кілька днів докидують по 300 грн., як кому, час виплати зарплати 2 число, а її немає, дають пізніше. Отже грішми крутять. Мене цікавить за який кошт купили ті автобуси в Стрілківці та у інше село? Можливо за наші невиплачені зарплати? На День вчителя завжди давались премії, а їх у нашому районі давно немає, але по всій Україні є. Навіщо роблять опорні школи? Як такими снігами і дорогами на тих автобусах будуть возити дітей, це абсурд", - написала вчителька однієї з шкіл Борщева.

Також нам пишуть інші стурбовані педагоги, які стверджують, що керівництво району уже сьогодні розглядає можливість відправити частину вчителів в неоплачувані відпустки, щоб зекономити кошти, яких уже не вистачає.

"Ми кожного дня бігаємо на роботу, вчимо дітей наших чиновників, щоб вони чогось досягли в житті, а платять нам так, ніби ми якісь жебраки і не заслуговуємо на нормальні гроші. Раніше зарплатні вистачало лишень на їжу і комуналку, а зараз взагалі дурдом через ці постійні затримки. Тільки сидиш і чекаєш , коли та есемеска прийде, що тобі наші чиновнички вирішили кинути 200-300 гривень. Спілкувалась з вчителькою з Тернополя, то в них взагалі жодних проблем, ніяких затримок. А тут живемо як бомжі і невідаємо, коли вже нам накинуть зароблене нами. Ні премій, ні тринадцятої зарплати, тільки постійні перевірки і залякування.",- написала педагог Ірина.

Переглядів: 2230


Коментарі

0
16 Українець   [Материал]
Ірцуня взяла на себе забагато повноважень і тепер розпоряджається за всіх.не слід це робити,бо не усіх така багата фантазія,щоб писати всякого роду дурниці,перекручувати інформацію і займатися поширенням суцільної брехні

0
15 Ірцуня   [Материал]
Усі школи, в яких у неділю відбудеться доленосна подія - на закриття.... усі вчителі за порадою українця - до лікарні, до лора....

0
14 Українець   [Материал]
У Вчителя є велике покликання-не тільки займатися викладанням різних шкільних предметів, але і доносити підростаючому поколінню зерна правди.Та,на превеликий жаль,ви глибоко помилились у виборі професії і дане кредо не про вас,бо сієте суцільну брехню і,відповідно,цьому самому навчаєте як своїх, так і чужих дітей.Ви вірите самі у абсурд,який написали?!або ще один варіант-ваш слух вам зраджує і тепер ваше вухо не дочуває,а ваш мозок повністю перекривлює інформацію-терміново зверніться до спеціаліста(у вашому випадку-до лора,тільки цього разу не переплутайте спеціалізації лікарів ),поки не пізно!!!!

0
13 Вчитель   [Материал]
Кобилянський не керує бюджетними коштами і не має відношення до зарплат вчителям . - так пише шановний пароль, то чому на зустрічі з освітянами у кожній школі Кобилянський заявляє,що у разі його перемоги, кожен вчитель у грудні отримає премію у розмірі двох посадових окладів?????

0
12 пароль   [Материал]
Люди добрі, Кобилянський головою райради лише рік,то що його дружина до цих пір ходила в лахмітті чи голою, не мала шуби або пальта? Кобилянський не керує бюджетними коштамиі не має відношення до зарплат вчителям .


1 2 3 4 »
Имя *:
Email *:
Код *: